muhabbetlerimin yaşı ve ırkı nedir ?

xspeed1907x

Yeni Üyemiz
Adı
mehmet
Soyadı
turgay
Bu muhabbet kuşlarını izmir evcil hayvan fuarından almıştım dişi ve erkek sanırım kuşlarımın yaşını ve ırklarını merak ediyorum amacım bu çifti çiftleştirip yavru almak yorumlarınız için şimdiden teşekkürler.
Yuvalığı taktıktan sonraki video ve fotoğrafları eklendi yuvaya baya bir ilgileri var.

01012013050

yosuncan1

Uzman Üyemiz
Adı
fatih
Soyadı
mansız
4-5 aylık arası erkek
dişi ise biraz daha büyük gibi görünüyor .ayrıca dişi kızgın eş tutarsa kısa sürede yumurtlar

karahanuzun

Uzman Üyemiz
Adı
Karahan
Soyadı
UZUN
5  5,5 aylık erkek  dişi 7  8  aylık kızgınlıkta suan yakın zamanda  eş tutar... dişi  çek  erkek  yerli

xspeed1907x

Yeni Üyemiz
Adı
mehmet
Soyadı
turgay
yorumlarınız için teşşekür ederim birbirleriyle iyi anlaşıyolar salıncakta beraber oyun oynuyolar birbirlerini kaşıyolar sadece mama ve yem yerken kavga ediyorlar şu aşamadı yuvalık takmamın anlamı varmı ?

çapkın

Uzman Üyemiz
Adı
Oğuzhan
Soyadı
KOBACIK
Yuvalığı takman iyi olur ve yem konusun da 2tane yemlik olsun kafeste eğer böyle bir durum söz konusu ise

speedy sarı

Uzman Üyemiz
Adı
Uğur
Soyadı
SARI
Mehmet TURGAY' Alıntı:
yorumlarınız için teşşekür ederim birbirleriyle iyi anlaşıyolar salıncakta beraber oyun oynuyolar birbirlerini kaşıyolar sadece mama ve yem yerken kavga ediyorlar şu aşamadı yuvalık takmamın anlamı varmı ?
Tamamiyle eş alsın onlar yemlik ve mamalık sayısınıda 2'ye çıkartın uygun ortam varsa, sıkıntı olmaz... Yuvalığınıda eş aldığını gördükten sonra takın...

xspeed1907x

Yeni Üyemiz
Adı
mehmet
Soyadı
turgay
eş aldıklarını nasıl anlıcam peki ? pek fazla gün içinde rahatsız eden odaya girip çıkan olmuyor

Koray ÖZDEMÜR.

Takipçi Üyemiz
Adı
Koray
Soyadı
Özdemir
Bence yuvalığı takabilirsiniz.Dişi kızışmaya başlamış.Kur yapıp birbirlerini kaşıyorlarsa tutmuşlardır eş.

xspeed1907x

Yeni Üyemiz
Adı
mehmet
Soyadı
turgay
yuvalığı taktım dişi içine girip çıkmaya başladı dişinin erkekten büyük oluşu çiftleşmeyi etkilermi ?

yosuncan1

Uzman Üyemiz
Adı
fatih
Soyadı
mansız
Mehmet TURGAY' Alıntı:
yuvalığı taktım dişi içine girip çıkmaya başladı dişinin erkekten büyük oluşu çiftleşmeyi etkilermi ?
öyle ciddi bir yaş farkı yok zaten anlaşıyorlarsa bir iki aylık fark sorun teşkil etmez

xspeed1907x

Yeni Üyemiz
Adı
mehmet
Soyadı
turgay
Karahan UZUN.' Alıntı:
5  5,5 aylık erkek  dişi 7  8  aylık kızgınlıkta suan yakın zamanda  eş tutar... dişi  çek  erkek  yerli
yorumlarınız için teşekkürler ben bu çifti alırken hollanda demişti aldığım kişi gerçekten çekve yerli mi kuşlar ?

xspeed1907x

Yeni Üyemiz
Adı
mehmet
Soyadı
turgay
dişi olanı yerli kuşlara benzetemiyorum gerçektende yerlimi ikiside