Muhabbette sıkıntı

Serhat ÇETÜN

Üyemiz
Adı
SERHAT
Soyadı
ÇETİN
Merhaba arkadaşlar 1 tek erkek 1 çift muhabbet kuşu var. Çift muhabbet neredeyse 1 senedir bende bir türlü yavru alamadım sebebi nedir acaba ustalardan yardım

zafercan26

Takipçi Üyemiz
Adı
Zafercan
Soyadı
Yüksel
Merhaba Sinan bey 1 çift kuşunuzun bulunduğu yerde neler var tv pc falan bulunuyor mu ?

zafercan26

Takipçi Üyemiz
Adı
Zafercan
Soyadı
Yüksel
ben bundan 3 4 ay önce evde beslediğim 2 çiftim vardı ne yaptıysam yumurtlamadılar size önerim televizyon olmayan sessiz bi odaya koymanız. Bildiğim kadarıyla rahat etmeleri için sakin bir odada durmaları daha mantıklı.
3 4 ay önce evde baktıgım zamanlarda benim odamdaydı akşam işten gelince tv ve bilgisayarı açtığım için uyku düzenleri yoktu ve kuşlar için uyku düzeni çok önemli. şimdi kuşlarımı dükkanın orada depomuz var oranın üst katına güneş görebileceği bir şekilde yerleştirdim.

Sizede tavsiyem evde güneş gören bir odanız varsa oraya koymanızı tavsiye ederim ve odanın sessiz olması gerekir kuşlar için  :)

İnşallah yavru alırsınız :)

Kadey55

Yeni Üyemiz
Adı
Kadir
Soyadı
Dirican
Senin sorunun çözümü bende balkona koy kişilerden uzak olsun ve eğitimli olması durumları zorlaştırıyor merak etme kuşlar soğuk ta veya sıcakta aşırı derece soğuk veya sıcak yoksa muhabbet kuşları dayanır ama hafif bir cereyan kuşların mahfolur