Muhabbetten Sonra Sultan Papağanı Yardım Lütfen...

eye25520

Üyemiz
Adı
ismail
Soyadı
KARA
Cümleten hayırlı Ramazanlar. Arkadaşlar muhabbet kuşlarımın yumurtaları üç kuluçkadır boş çıktı. Bir arkadaşımda da  çift Sultan papağanı vardı. Kuyuçkadaki anneyi kaldırıp yumurtalarına bakmışlar bir kaç kez, ve kafesi odadan odaya taşımışlar sonuç yumurta lar boş çıktı. Şimdi papağanları ben aldım ve bir hafta önce tekrar yumurtladılar. Bilgisi olan versa yardımcı olabilir bi sultan papağanları kuluçka döneminde yapmam gereken nedir. Muhabbet kuşlarımınkiler hep boş çıktı bunlarda barı bi yavru çıksın:(

Behzat TİĞİZ

Powermaxmama.com
Yönetici
Web sitesi
www.powermaxmama.com
Adı
Behzat
Soyadı
Tiğiz
kusların tüneklerinin sıkı olmasına dikkat edin ciftlestikleri alan genis olmalı, eşe atmadan önce kusların fi bolgesini traş edin bazen fi bolgesindeki tüyler uzun olur ve ciftlesme sırasında döl dişiye gecmez

eye25520

Üyemiz
Adı
ismail
Soyadı
KARA
sultan p. şuan kuluçkada yumurtladı yanı ben kuluçka dönemi için soruyorum yumurtalar boş çıkmasın diye

Behzat TİĞİZ

Powermaxmama.com
Yönetici
Web sitesi
www.powermaxmama.com
Adı
Behzat
Soyadı
Tiğiz
Bende zaten dediginiz sekilde anladim ve sorunuza cvp verdim, erkek disiyi dollememisse kulucka ne kadarda saglam gecerce gecsin yumurtalar bos cikacak

eye25520

Üyemiz
Adı
ismail
Soyadı
KARA
Cevabınız için teşekkür ederim ben tam anlayamamıştım , Hocam inşallah döllenme olmuştur, Muhabbetlerde 3 kuluçkada döllenme olmadı artık moralim bozulmaya başladı. Bari bunda birsey yapayım diye uğraşıyorum. Erkeğin dişiyi döllediğini temenni ederek kuluçkanın iyi geçmesine katkı sağlamaya çalışıyorum, umutla...:)