muhabet kuşumun ayagı(acill))

paccman

Üyemiz
SON GELEN EDİT: KUŞUN AYAGI DÜN İLE  İYLEŞMİŞTİR TAMAMEN BASABİLMEKTEDİR YAKLAŞIK 10 GÜNDÜR ELİMLE  BESLEMEKTEYDİM  BEBEK GİBİ OLMUŞTU  VETERİNERLERİN DEDİGİ DOGRU ÇIKTI  10 GÜNE İYLEŞİR DEDİLER

arkadaslar  çok sağlıklı muhabbet  kuşum vardı  ben uyurken pencereye konmayı severdi büyük ihtimal orda  sıkıştırdı  diye  ihtimal ediyorum  ayagını  dündüz  tutuyo açık bi şekilde  kapatmıyo ve hiç  basmıyo gibi  kuşu şuan yanlız  bıraktım sakin bi şekilde  bekliyo sizce  ne dir incilme falanmıdır

sabah edit=kuun ayağı aynı  ama  kafesi temizliyodum açık bıraktım uçuyo  falan ben anlamadım  bu nası  kuş ayagı kırık olsa  böyle şeyler yapabilirmi

edit: arkadaslar  kuşun ayagı halen aynı parmaklarda birşey yok bizde dirsek gibi olan yer kuşunda  ayagında parmaklarının yukarısında  biraz morarıklık  gördüm üfledim tüyleri orada büyük ihtimal  sorun var

fotograf=http://g1205.hizliresim.com/x/k/6207b.jpg

ixirseviyo

Uzman Üyemiz
Adı
Salih
Soyadı
ÖZDEMİR
incilmedir muhtemelen TERRAMYCİN deri merhemi sürün hafif bir tabaka 3-5 güne sağlığına kavuşur

paccman

Üyemiz
su an ki durumu biraz olsunn kapanıyo  elimden  yem falan  yedi  öyle  duruyo  kırık falan  değildir deme  herhanghi bir şişlik kan toplaması  yok arkadaslar

danmes

Uzman Üyemiz
Adı
mesut
Soyadı
Toydemir
Hicbirsey yapmazsaniz iki hafta sonra kendiliginden iyilesecektir.
Sadece yemini zemine serpin.sulugu asagi biryerlere takin.
ayagi iki yerden kirik kuslarimiz bile en fazla dort haftada toparladi

Sıddık

Uzman Üyemiz
Adı
Sıddık
Soyadı
Yamaç
İncinmiş gibi duruyor.Kısa zamanda düzelir İnşaALLAH.

paccman

Üyemiz
çok sağalun arkadaslar  üst tünekde duruyor şu an  sizce tünekleri  alıp kuşu  zemindemi  bıraksam  havlu tarzı birşey yapıp kafesin bi köşesine  yoksa öyle dursun  mu 

ERGÜNAHSAP

Uzman Üyemiz
Adı
Şahin
Soyadı
GÜNGÖR
Büyük ihtimalle incinmedir. Kendiliğinden geçer herhngi birşey yapmanıza gerek yok

paccman

Üyemiz
çokl sağolun yorumlarınız  için  gün gün  editlicem  durumunu  kuşun

paccman

Üyemiz
bu 2. günü oluyo  arkadaslar  ayagı aynı biçimde  duruyo  tuzlada oturuyorum yakında olan üretici varsa  getireblirmiyim

paccman

Üyemiz
çok sağolun  bugun kuş ile ilgili  bilgileri yazıcam  eve gittigimde

paccman

Üyemiz
SON GELEN EDİT: KUŞUN AYAGI DÜN İLE  İYLEŞMİŞTİR TAMAMEN BASABİLMEKTEDİR YAKLAŞIK 10 GÜNDÜR ELİMLE  BESLEMEKTEYDİM  BEBEK GİBİ OLMUŞTU  VETERİNERLERİN DEDİGİ DOGRU ÇIKTI  10 GÜNE İYLEŞİR DEDİLER

kuşçular ise  sordugum zaman kırıksa asla iyilişmeyecegini söylediler  buda  onların nekadar  bilgisiz oldugnu  gösterir