MÜJDE !!!

enginar2008

Uzman Üyemiz
Adı
MURAT
Soyadı
KAMBUR
gözünüz aydın.çok çok geçmiş olsun.lütfen adli olayın takipcisi olun ve gelişmelerden bizleride haberdar etmeyi unutmayın.....

Oğuz Deniz

Uzman Üyemiz
Web sitesi
www.muhabbetkuslari.org
Adı
Oğuz
Soyadı
Deniz
Valla çok sevindim hayırlı olsun. Gözünüz aydın. Ama ne acıdır ki o adam bence şu anda dışardadır. Daha önce yaşadığım yerde güvercin hırsızlarını polislersadece dövüp bırakıyorlardı ve bu olaylar bundan 1 yıl öncesine kadar geçerliydi...

seom

Uzman Üyemiz
Adı
Adil & Semih
Soyadı
SABANCI
Yeterki insan iyi olsun şu dünya nelere kadil inşallah herşey gönlünce olur

üretime devam herkese selam :D

Caner TOPCU

Takipçi Üyemiz
Adı
Caner
Soyadı
TOPCU
özcan gök' Alıntı:
çok sevindim bulunmasına umarım hak ettiği cezayı siz polisten önce vermişssinizdir :):)

Allah razı olsun hepinizden teşekkür ederim herkeze . Gereken cezayı biz fazlasıyla kestik eğer istediğimiz cezayı bu ülke kesmesse ben daha fazlasını kesmeye göz aldım .

aykutsüzer

Uzman Üyemiz
Adı
aykut
Soyadı
süzer
çok şükür senin adına sevindim
benim daha önce güvercinlerim iki defa çalınmıştı
çalanları ve kuşları buldum.polisle beraber aldım geri kuşları ama çalanlara
hiç birşey olmadı benim kuşlar telef olduğunla kaldı.bu nedenle muhabbet kuşlarımı
kilit üstüne kilitle koruyorum.

hsynpolat

Üyemiz
Adı
Omer
Soyadı
Yasin
hocam çok sevindim sizin adınıza. Allah sevindireceği kulunun önce eşegini kaybettirir sonra buldururmuş lafı sizin için geçerli şu andan itibaren.

omeradam

Uzman Üyemiz
Adı
ömer
Soyadı
adam
Caner TOPCU' Alıntı:

Allah razı olsun hepinizden teşekkür ederim herkeze . Gereken cezayı biz fazlasıyla kestik eğer istediğimiz cezayı bu ülke kesmesse ben daha fazlasını kesmeye göz aldım .
adamı vurursan kuşlara kim bakacak yada  kuşları bana gönder vur adamı :)
o karaktersiz adam, adaletin yegane sahibi olan Allah 'ın huzurunda nasıl hesap vereceğini düşünsün sende ders al yeter keskin sirke küpüne zarar...

tuna.sec

Takipçi Üyemiz
Web sitesi
www.facebook.com
Adı
tuna
Soyadı
akgün
gözün aydın Allah sevdiği kulunun eşeğini önce kaybettirir,sonra şükretmesi için buldururmuş.çok sevindim

mustafa karaeli

Uzman Üyemiz
Adı
Mustafa
Soyadı
KARAELİ
Caner kardeşim inanki çok sevindim.Gözün aydın.İnşallah böyle tatsız bir olay bir daha hiç bir arkadaşımızın başına gelmez.ALLAH böyle vicdansızlara vicdan versin.