Murat TOKEL'in üretimhanesi

ERGÜNAHSAP

Uzman Üyemiz
Adı
Şahin
Soyadı
GÜNGÖR
Maşaallah Murat bey. Bol verimli üretimler dilerim

ciancarlo

Uzman Üyemiz
Web sitesi
renkmuhabbetkusu.blogspot.com
Adı
Cihan
Soyadı
AYTAN
Murat bey çok güzeller maşallah kuşlarda hamster suluk kullanımı konusunda biraz bilgi verebilirmisiniz acaba tahminimce temizlik hijyen sağlık açısından salgın hastalıkları önleme bakımından  güzel bir şey farkındayım

acaba dezavantajı olabilirmi diye düşünüyorum !...

murat_denizli

Üyemiz
Adı
murat
Soyadı
tokel
Cihan AYTAN' Alıntı:
Murat bey çok güzeller maşallah kuşlarda hamster suluk kullanımı konusunda biraz bilgi verebilirmisiniz acaba tahminimce temizlik hijyen sağlık açısından salgın hastalıkları önleme bakımından  güzel bir şey farkındayım

acaba dezavantajı olabilirmi diye düşünüyorum !...
cihan bey gaga suluklardan hamster suluklarına geçtim.çok da memnunum.zira yeni kafeslerim için tekrar sipariş vereceğim.sadece ilk etapta bazı kuşlar alışmakta sorun yaşıyorlar.ama zamanla bu sorun da kendiliğinden halloluyor.ayrıca suluğun kapak kısmı pasolu olduğu için fırça ile temizlemek mümkün olmuyor.belli aralıklarla çamaşır suyu koyduğum suda temizliklerini yapıyorum.bu da zaten diğer suluklarda da yapılması gereken bir işlem.

ciancarlo

Uzman Üyemiz
Web sitesi
renkmuhabbetkusu.blogspot.com
Adı
Cihan
Soyadı
AYTAN
evet normal kullandığım suluklarda çamaşır suyu benzeri dezenfekteyi haftada 2 kez yapmaya çalııyorum çok hızlı ve pratik oluyor ama gerçekten hamster suluğu anladığım kadarı ile kullanımda kolaylık sağlıyor ama temizliğinde biraz zaman alıyor neyseki bu işi gerçekten sevenler zaman harcamayı seviyor    gerçekten üretimhaneniz çok güzel ama istanbula uzaksınız  :)

marjinal

Uzman Üyemiz
Adı
Ayhan
Soyadı
AYTEKİN
Maşallah çok güzel temiz ve düzenli üretimhaneniz Allah emeklerinizin karşılığını verir inşallah..tebrik ederim...saygılar