P paccman Üyemiz Katılım 26 Şub 2012 Mesajlar 80 10 Tem 2012 #1 arkadaslar yavru muhabbet kuşu fazla mürekkep balıgı kemigi tüketiyo bi zararrı olablirmi.forumda bulamadım da
arkadaslar yavru muhabbet kuşu fazla mürekkep balıgı kemigi tüketiyo bi zararrı olablirmi.forumda bulamadım da
A amazonia Uzman Üyemiz Katılım 18 Şub 2011 Mesajlar 1,175 Konum Bandırma/Türkiye Adı Bilal Soyadı ERDEM 10 Tem 2012 #3 Herhangi bir sorun teskil etmez.
M mesut mert ime Yeni Üyemiz Katılım 10 Ağu 2012 Mesajlar 1 10 Ağu 2012 #4 merhaba hocam beni eklerseniz sevinirim.
ebubünyamin Uzman Üyemiz Katılım 1 Ara 2011 Mesajlar 709 Konum Konya Adı Abdullah Soyadı Ademoğlu 10 Ağu 2012 #5 Sorun olmaz, biraz masraf olur sadece. Kafeste gaga taşı yoksa, yemek için değilde gaga taşı niyetine kemiriyordur kemiği. Gagataşı yoksa bir an önce kaliteli birtane alıp takmanızı öneririm.
Sorun olmaz, biraz masraf olur sadece. Kafeste gaga taşı yoksa, yemek için değilde gaga taşı niyetine kemiriyordur kemiği. Gagataşı yoksa bir an önce kaliteli birtane alıp takmanızı öneririm.
P PROGRAMCI Uzman Üyemiz Katılım 6 Ara 2010 Mesajlar 2,803 Konum MARDİN Adı HALİL İBRAHİM Soyadı ÇABUK 10 Ağu 2012 #6 herhangi bir sorun teşkil etmez endişelenecek bişey yok gaga taşı yoksa onuda temin etmenizde fayda var
herhangi bir sorun teşkil etmez endişelenecek bişey yok gaga taşı yoksa onuda temin etmenizde fayda var