MUŞ YOLCUSU KALMASIN :) (BEHSAT TİĞİZ BATMAN )

Behzat TİĞİZ

Powermaxmama.com
Yönetici
Web sitesi
www.powermaxmama.com
Adı
Behzat
Soyadı
Tiğiz

hakandemir1989

Uzman Üyemiz
Adı
HAKAN
Soyadı
DEMİR
Behsat TİĞİZ' Alıntı:
muşa Hakan demir kardeşime ayırdıgım yavrular.. hayrını görür altlarından bol bol yavru alır insallah.. kuslar 6-7 yavru buyuten damızlıkların yavrularından ayrılmıştır.. bide kıyak yaptim kardeşime.. 1 adet erkek tepeli kanı kabak erkek yavru koydum iclerine..

https://www.facebook.com/BehsatTigiz/photos?collection_token=1615064167%3A2305272732%3A69&set=a.10200488700812776.1073741871.1615064167&type=1

Herşey için abi çok sağol  :))) Yavruların maşallahı var...

PROGRAMCI

Uzman Üyemiz
Adı
HALİL İBRAHİM
Soyadı
ÇABUK
İKİ TARAF İÇİNDE HAYIRLI UĞURLU OLSUN GÜLE GÜLE BESLEYİN HAKAN BEY

ahkara46

Uzman Üyemiz
Adı
ahmet
Soyadı
kara
Behsat TİĞİZ' Alıntı:
muşa Hakan demir kardeşime ayırdıgım yavrular.. hayrını görür altlarından bol bol yavru alır insallah.. kuslar 6-7 yavru buyuten damızlıkların yavrularından ayrılmıştır.. bide kıyak yaptim kardeşime.. 1 adet erkek tepeli kanı kabak erkek yavru koydum iclerine..
Ustam ben de Bitlis'teyim, bir türlü batmana gidemedim, çok uğraştım ama bir türlü yumurtlayan bir çift edinemedim :(, sizden bir çift kuş edinmek isterim...(Haklı olarak kimse yumurtlayan çiftini vermek istemez, kuşlar yaşlı olsun yine fark etmez, yeter ki yumurtlasın...)

hakandemir1989

Uzman Üyemiz
Adı
HAKAN
Soyadı
DEMİR
Ahmet KARA.' Alıntı:
Ustam ben de Bitlis'teyim, bir türlü batmana gidemedim, çok uğraştım ama bir türlü yumurtlayan bir çift edinemedim :(, sizden bir çift kuş edinmek isterim...(Haklı olarak kimse yumurtlayan çiftini vermek istemez, kuşlar yaşlı olsun yine fark etmez, yeter ki yumurtlasın...)
Behsat abi yardımcı olacaktır. Otobüsle gönderim yapar ki zaten  otobüsler batman bitlise  3 saatte falan geliyor.. telefon numarası yazar behsat abinin konuşun bi..

Behzat TİĞİZ

Powermaxmama.com
Yönetici
Web sitesi
www.powermaxmama.com
Adı
Behzat
Soyadı
Tiğiz
Ahmet KARA.' Alıntı:
. yumurtalayn cifte veriyorum ben yavrulu cifte veriyorum.. yumurtasız ciftlerimin hepside güzel bakıldıgı taktirde yumurta garantilidir.. isterseniz buyrun gelin misafirim olun alın gidin isterseniz ben gondereyim..

ahkara46

Uzman Üyemiz
Adı
ahmet
Soyadı
kara
batmana işlerden dolayı gidemedim bir türlü, sizden göndermenizi rica etsem, yanlış hatırlamıyorsam 15 liraya elinizde kafeslerde mevcuttu, o kafesle birlikte gönderebilir misiniz? Fiyat konusunda özelden mesaj bekliyorum, teşekkür ederim...

Behzat TİĞİZ

Powermaxmama.com
Yönetici
Web sitesi
www.powermaxmama.com
Adı
Behzat
Soyadı
Tiğiz

koraykan

Üyemiz
Adı
Ali Osman
Soyadı
AKTAŞ
Abi yakın bir yerde olsam bana gönder diyeceğim o kadar güzel kuşlar maşallah...

koraykan

Üyemiz
Adı
Ali Osman
Soyadı
AKTAŞ
Abi ev taşıma planım sonrasında görüşelim sizinle...

efekan_altun

Uzman Üyemiz
Adı
rasim efekan
Soyadı
altun
Hayırlı olsun. İnşallah alan da satan da memnun kalır.