kemal akbulut
Uzman Üyemiz
- Web sitesi
- ww.muhabbetkusuureticileri.com
- Adı
- Kemal
- Soyadı
- Akbulut
denetimler olsaydı çalamazdı.Ah bu ak parti hep bu ak partinin yüzünden kuşlar bile malzemeden çalmaya başladı. smileki smilekiFatih MANSIZ' Alıntı:Başka tür bir kuşun yumurtası olmasın . Salmada üretim yapılıyorsa şayet![]()
Büyük ihtimal gelişemez o kadar küçük bir yumurtadaHande ÖNENERK' Alıntı:Peki o küçük yumurtadan kuş cıkar mi?
piliçler böyle yumurtluyor doğru bizim köyde de öyle. Bu arada köye 70 tavukluk bir kümes oldu.(ben ürettim smileki )Hande ÖNENERK' Alıntı:Bizim tavuklarımız ilk kez yumurtladıklarında böyle küçuk yumurtlarlardı. Heralde bu kuşun da ilk yumurtası
yazın 10 taneye yakın tavuk gurk yattı. Kargalar civcivleri yakalamasa şimdi 100' e yakın tavuk olacaktıHande ÖNENERK' Alıntı:Helal olsun valla kücük yaş büyük iş![]()
evet ne de olsa onların gezip annelerinin didiklerinin peşinde koşması lazım. Mubişler gibi ekmek elden su gölden yuvada yatmıyorlar kiHande ÖNENERK' Alıntı:Olsun üzülme gene yüzü bulursun sen. Bizim de küçükken kuluçkadan civcivlerimiz çıkmıştı ama onlar tüylü cıkıyolar muhabbetler gibi degıl.