MUSTAFA KARAKAYA (GÖNLÜ ZENGİN KARDEŞİM ) TEŞEKKÜRLER !!!

MURAT_

Uzman Üyemiz
Adı
murat
Soyadı
aşkın
Dün akşam ilanındaki güzel yavrulardan birini  almaya gittim sagolsun çok yardımcı oldu  satın aldığım kuşun dışında diger 3 yavru kuşunuda bana ücret karşılığı olmadan verdi bende ona bunları çok iyi bakacak  özenle büyütecek kişiye senin aracılıgınla sahiplendirecegimi belirttim ve sözünü verdim  Mustafa kardeşimin gönül zenginliği  gün gelsin ona misliyle dönsün inşallah  teşekkürler ...

mytheron

Uzman Üyemiz
Adı
mustafa
Soyadı
karakaya
Eyvallah Murat teşekkür ederim,yanlız eve gelince eşim sarınında gittiğine içerledi tutamadı gözyaşlarını,çok üzüldü,güzel bir jumbo ayarlamamız lazım o yüzden hem bahsettiğim kişiye hemde benim hanıma,biraz araştırıcam veteriner filan kuşlarada pasaport kimlik vs gerekiryormuş heralde olursa Rusyaya giderken onuda alırız yanımıza :)

kralsado

Takipçi Üyemiz
Web sitesi
kivgader.org
Adı
Muhammet
Soyadı
İslam
Mustafa kardeşim paradan daha önemli şeylerin olduğunu hatırlatmış. İnsanları sevindirmek, dostluk kazanmak paradan daha önemli bence. İki gönlü zengin insan, dostluğunuz daim olsun inşallah :)

ixirseviyo

Uzman Üyemiz
Adı
Salih
Soyadı
ÖZDEMİR
allah muhabbetinizi arttırsın inşallah dostluklar daim olsun

MURAT_

Uzman Üyemiz
Adı
murat
Soyadı
aşkın
Tüm güzel yorumlarınız için çok teşekkürler  RABBİM  herkese gönlünden geçeni nasip etsin  Mustafa kardeşim 1 yavruyu  çekirdek aile olan anne baba ve ilkokula giden  prenseslerine  teslim ettim çok sevdiler ufaklığı sanada tşklerini ilettiler  bu arada dediğin gibi bende araştırma yapıyorum  gördüğüm an irtibata geçicem seninle