hasanhasan
Uzman Üyemiz
maşallah behsat kerdeşim allah başarılarının devamını getirsin inşallah yavruların saglıklı büyüdüyü günleride görürüz burda paylaşırsın bizimle
tsk ederim hasan abim.. takımlarım calısmaya basladi diğer yavrularda cıkması yakın sezon sonuna kadar iyi bir sayı hedefleyecegim inş.. yeterki isteyelim emek harcayalım hakkını verelim kafa yoralım üretemeyecegimiz hicbir sey kalmaz..Hasan BAYTEMÜR' Alıntı:maşallah behsat kerdeşim allah başarılarının devamını getirsin inşallah yavruların saglıklı büyüdüyü günleride görürüz burda paylaşırsın bizimle
Burhan KADEM' Alıntı:maşallah behsat kardeşim çok güzel kuşlar inş yavrular sağ salim büyürler
ugur kardeş onlar bakıcı yuvaları bu kuşlar nazlı bunlar kadar nazlı bi kus türü daha yokUğur KUSKULU' Alıntı:maşallah Allah nazarlardan saklasın
yalnız yuvaları kapalı olması gerekiyor diye biliyordum sizin yuvalar acıkta galiba
yanılıyormuyum
başarılarınızın devamını dilerim
saygılarımla
saol hasanım cansın.. bir aydır ugramıyorsun bana dargınım sana kus vermem daha sanaHasan ATAY' Alıntı:MAŞAALLAH ABİ YAPTIĞIN İŞİN EN İYİSİNİ YAPIYOSUN VESSELAM..
Behsat TİĞİZ' Alıntı:saol hasanım cansın.. bir aydır ugramıyorsun bana dargınım sana kus vermem daha sanakusları alınca bi süre gelmiyon cunku
![]()
saol kardesim.. o yuvalıkları yaptirana kadar bi yaş daha yaşlanmıştım bunlarda meyvesi olsunHalil İbrahim ÇABUK' Alıntı:maşallah kardeşim hayırlı uğurlu olsun o kadar emek verdin onlar için onlarda yavrulasınlar bir zahmet yuvalıkları için bile ne kadar yer gezdik inşallah emeğinin karşılığını verirler hayırlı üretimler