MUTASYON GÖKKUŞAĞI İSPİNOZU YAVRULARIM CIKIYOR (BEHSAT TİĞİZ BATMAN)

hasanhasan

Uzman Üyemiz
Adı
hasan
Soyadı
baytemur
maşallah behsat kerdeşim allah başarılarının devamını getirsin inşallah yavruların  saglıklı büyüdüyü günleride görürüz burda paylaşırsın bizimle

Behzat TİĞİZ

Powermaxmama.com
Yönetici
Web sitesi
www.powermaxmama.com
Adı
Behzat
Soyadı
Tiğiz
Hasan BAYTEMÜR' Alıntı:
maşallah behsat kerdeşim allah başarılarının devamını getirsin inşallah yavruların  saglıklı büyüdüyü günleride görürüz burda paylaşırsın bizimle
tsk ederim hasan abim.. takımlarım calısmaya basladi diğer yavrularda cıkması yakın sezon sonuna kadar iyi bir sayı hedefleyecegim inş..  yeterki isteyelim emek harcayalım hakkını verelim kafa yoralım üretemeyecegimiz hicbir sey kalmaz..

ugur kuskulu

Yeni Üyemiz
Adı
ugur
Soyadı
kuskulu
maşallah Allah nazarlardan saklasın
yalnız yuvaları kapalı olması gerekiyor diye biliyordum sizin yuvalar acıkta galiba
yanılıyormuyum
başarılarınızın devamını dilerim
saygılarımla

Behzat TİĞİZ

Powermaxmama.com
Yönetici
Web sitesi
www.powermaxmama.com
Adı
Behzat
Soyadı
Tiğiz
Uğur KUSKULU' Alıntı:
maşallah Allah nazarlardan saklasın
yalnız yuvaları kapalı olması gerekiyor diye biliyordum sizin yuvalar acıkta galiba
yanılıyormuyum
başarılarınızın devamını dilerim
saygılarımla
ugur kardeş onlar bakıcı yuvaları bu kuşlar nazlı bunlar kadar nazlı bi kus türü daha yok :)

herkül

Takipçi Üyemiz
Adı
HASAN
Soyadı
ATAY
MAŞAALLAH ABİ YAPTIĞIN İŞİN EN İYİSİNİ YAPIYOSUN VESSELAM..

KaLI

Uzman Üyemiz
Adı
Hamdi
Soyadı
KaLI
Herseyin gönlünüzce olması dileğiyle hayırlı üretimler

herkül

Takipçi Üyemiz
Adı
HASAN
Soyadı
ATAY
Behsat TİĞİZ' Alıntı:
saol hasanım cansın.. bir aydır ugramıyorsun bana dargınım sana kus vermem daha sana :) kusları alınca bi süre gelmiyon cunku :)
:) HAKLISIN VALLA ABİ AMA İNAN BU ARALAR YOĞUNUM BİRAZ AMA EN KISA ZAMANDA HALİL İBRAHİM ABİYLE YANINDAYIZ 

PROGRAMCI

Uzman Üyemiz
Adı
HALİL İBRAHİM
Soyadı
ÇABUK
maşallah kardeşim hayırlı uğurlu olsun o kadar emek verdin onlar için onlarda yavrulasınlar bir zahmet yuvalıkları için bile ne kadar yer gezdik inşallah emeğinin karşılığını verirler hayırlı üretimler

Behzat TİĞİZ

Powermaxmama.com
Yönetici
Web sitesi
www.powermaxmama.com
Adı
Behzat
Soyadı
Tiğiz
Halil İbrahim ÇABUK' Alıntı:
maşallah kardeşim hayırlı uğurlu olsun o kadar emek verdin onlar için onlarda yavrulasınlar bir zahmet yuvalıkları için bile ne kadar yer gezdik inşallah emeğinin karşılığını verirler hayırlı üretimler
saol kardesim.. o yuvalıkları yaptirana kadar bi yaş daha yaşlanmıştım bunlarda meyvesi olsun :)