mutasyon muhabbet kuşları dayanıksız mı?

ceylin123

Uzman Üyemiz
Adı
nihal
Soyadı
baskurt göksu
destur bismillah demeden çiftimin erkeği yine kabarmaya başladı kafa tüyleri yeniden çıkıyor gibi popo temiz.tünekte duramayacak kadar  halsizlik yok ak darı yediklerini kusuyor.kafeslerinde hem akdarılı hem kanarya yemi var(aspur+nijer)bu hayvana ne oluyor sizce eşi ceylan gibi sekiyor kafeste bizim erkek nanemolla cinsindenmidir nedir?hayvanın "Allahlık insan" tabirine uyan bir masumiyeti var. ağzına iki damla vitamin damlattım.acaba cinsinden mi böyle havadan nem kapıyor bu kuşlar?

Kemalgir

Takipçi Üyemiz
Adı
Kemal
Soyadı
Malgır
kuru ekmek sıkıştırın kafese vitamin vermeyin hepsi kimyasallardan ibaret hava akımına dikkat edin yaz geldi suları daha sık tazeleyin yemleri karıştırmayın açık yem vermeyin dal darı bile paketle satılıyor sanırım quik markanın var paket yemleri tercih edin ben gold wings premium kullanıyorum deli gibi yiyorlar hepsi hareketli beş kuşum var biri çift biri büyümekte olan bir dişi bunların hepsini kendim de uyguluyorum cok şükür bu zamana kadar tek bi hastalıkla karşılaşmadım.

ceylin123

Uzman Üyemiz
Adı
nihal
Soyadı
baskurt göksu
Özellikle hava akimina dikkat ediyorum bi kusum öyle ölünce. Kanarya yemi erkeğin kızışmasi için veriyorum