MUTLAKA OKUYUN CHRYSAMED-VET..denedim ölüm yok rahatlıkla kullanabilirsiniz

ALÜ ÜNAL

Uzman Üyemiz
Adı
ali
Soyadı
ünal
SELAM..DÜN YILLARDIR GÖRMEDİĞİM BİR ARKADAŞIMLA KARŞILAŞTIM KENDİSİ TANINMIŞ BİR İLAÇ FABRİKASINDA ÇALIŞIYO MUHABBET ESNASINDA KUŞ BESLEDİĞİMİ SÖYLEDİM ODA BANA BUGÜN İÇİN BİR İLAÇ VERECEĞİNİ KUŞLARIN DİREK ÜSTÜNE İÇİNE HİÇBİR SU VEYA BİRŞEY KARIŞTIRMADAN PÜSKÜRTEBİLECEĞİMİ SÖYLEDİ HATTA YEMİNİ MAMASINI SUYUNU BİLE ALMA DEDİ İLAÇ ZEHİR DEĞİLMİŞ BİTİ,PİREYİ,KENEYİ VE SİNEĞİ..... SİNİR SİSTEMİNİ BOZARAK YOK EDİYOMUŞ İLACI İNTERNETTENDE ARAŞTIRDIM GERÇEKTENDE DEDİKLERİ DOĞRU HATTA ALMANYADA BİR LABARATUVARDA FAZLA MİKTARDA FAREYE İÇİRMİŞLER HİÇ BİRŞEY OLMAMIŞ KOKUSUDA YOK BEN DAHA DEMİN TEDBİR AMAÇLI BİR ÇİFT KUŞA DENEDİM EĞER ÖLMEZLER İSE DEMEKKİ ÇAREYİ BULDUK love love love
BİRDE AYNI FİRMANIN BİR İLACINI DAHA YOLLADI SAĞOLSUN ODA BULUNDUĞUN ORTAMA HATTA EVİMİZE BİLE KULLNABİLİYOMUŞUZ 2 AY NE SİNEK NE BÖCEK NE PİRE NE BİT  GELMİYOMUŞ İNŞAALAH BU HEPİMİZE ÇÖZÜM OLUR SAYGILAR...............

marjinal

Uzman Üyemiz
Adı
Ayhan
Soyadı
AYTEKİN
Ali Bey amacınız buradaki arkadaşlara yardımcı olmaksa ilaçın isminide paylaşın ki herkes bu ialçtan faydalansın

Alpay BÜLÜR

Takipçi Üyemiz
Web sitesi
www.izmirkusdunyasi.com
Adı
Alpay
Soyadı
BİLİR
Sanırım Ali bey benim daha önce http://www.muhabbetkusuureticileri.org/tr/Forum/index.php/topic,11097.msg160469.html#msg160469  bu topikte anlatmış olduğum ilaçtan bahsediyor..

Etken maddesi % 0,12  Permethrin ( 1,2 gr/Lt.) içeren su bazlı,sinek, bit ve kene mücadelesinde hayvanların üzerine ve barınaklarına püskürtülerek uygulanabilen kullanıma hazır bir haşere ilacı olan CHRYSAMED - VET
CHRYSAMED - VET  3 gün içerisinde etkisini gösterir ve 3 ayda bir uygulamayla kümesinizden asalakların tamamını siler süpürür..İlaç asalaklar üzerinde nörolojik olarak etki eder ve ilacın partikül bazında bulaştığı asalak bunu kolonisine taşıyarak diğer parazitlere de bulaştırarak toplu ölümlere sebep olur..

marjinal

Uzman Üyemiz
Adı
Ayhan
Soyadı
AYTEKİN
Tşkler Alpay abii bu arada haber bekliyorum unuttunmu yoksa beniiiiiiiiiiiiiii

sezgin

Uzman Üyemiz
Adı
Sezgin
Soyadı
Anıl
Paylaşım için teşekkürler ismini öğrenseydik fena olmazdı

erolbal

Yeni Üyemiz
Adı
erol
Soyadı
BAL
ali kardeş herşey hoş güzel ama arkadaşların dedigi isim yok cisim yok ortada isim versen bizde bilsek, buy sanki bir hayel ürünü gibi olmuş isim olmadan  ??? bu arada alpay bey benide unuttunuz  :)

Salih KARAVUŞ

Takipçi Üyemiz
Adı
SALİH
Soyadı
KARAVUŞ
        arkadaşlar bence bıraz sabırlı olun alı arkadası tanımam ama yaptıgı cok dogru ılacı once kendısı test edıyor sonuca gore zaten ısım verır bakın bırde soyle dusunun ılacın adını verdı bu ılletle ugrasanlar tamm bulduk dedıler ve kusların uzerıne sıktılar kuslar öldü aynı donem de alı arkadasın kusları da öldü o zaman bunun sorumlusu kım olacak bu acıdan dusunerek bekleyelım lutfen bakın bırde alı arkadaş bıle kumesınde degıl sadece bır cıft kusta denıyor deneme asaması bıtsın lutfen

ayrıca kendısıne tesekkur ederım once rıske kendını attıgı ıcın

ALÜ ÜNAL

Uzman Üyemiz
Adı
ali
Soyadı
ünal
Haydar KARAÇAL' Alıntı:
ali kardeşim mutlaka okuyun demişsin okuduk okudukta bu ilacın ismi ne söylersen bizlere yardımcı olabilirsin :(
arkadaşlar ilacın ismini saklayacak değilim herkese faydalı olmasını düşünmesem niye kendimi riske atayım size faydalı olmak için.. bazılarınız çok sabırsız önce ben kendimi riske attım ilacı denedim baktım kuşlarda ölüm yok alın size ilacın ismi Chrysamed - Vet..

ALÜ ÜNAL

Uzman Üyemiz
Adı
ali
Soyadı
ünal
evil_idea evil_idea
Salih KARAVUŞ' Alıntı:
        arkadaşlar bence bıraz sabırlı olun alı arkadası tanımam ama yaptıgı cok dogru ılacı once kendısı test edıyor sonuca gore zaten ısım verır bakın bırde soyle dusunun ılacın adını verdı bu ılletle ugrasanlar tamm bulduk dedıler ve kusların uzerıne sıktılar kuslar öldü aynı donem de alı arkadasın kusları da öldü o zaman bunun sorumlusu kım olacak bu acıdan dusunerek bekleyelım lutfen bakın bırde alı arkadaş bıle kumesınde degıl sadece bır cıft kusta denıyor deneme asaması bıtsın lutfen

kuşçu_10

Uzman Üyemiz
Adı
ORÇUN
Soyadı
AST
Salih KARAVUŞ' Alıntı:

thumbsupbo