ersinaksar
Uzman Üyemiz
- Web sitesi
- ersinaksar.blogspot.com
- Adı
- ERSİN
- Soyadı
- AKSAR
PAYLAŞIM İÇİN TEŞEKKÜRLER
Salih KARAVUŞ' Alıntı:arkadaşlar bence bıraz sabırlı olun alı arkadası tanımam ama yaptıgı cok dogru ılacı once kendısı test edıyor sonuca gore zaten ısım verır bakın bırde soyle dusunun ılacın adını verdı bu ılletle ugrasanlar tamm bulduk dedıler ve kusların uzerıne sıktılar kuslar öldü aynı donem de alı arkadasın kusları da öldü o zaman bunun sorumlusu kım olacak bu acıdan dusunerek bekleyelım lutfen bakın bırde alı arkadaş bıle kumesınde degıl sadece bır cıft kusta denıyor deneme asaması bıtsın lutfen
ayrıca kendısıne tesekkur ederım once rıske kendını attıgı ıcın
günay kardeşim vallaha kuşlarda ölüm olmadan bitleri yok etsin ben litresine 7.5tl değil 75tl bile vermeye razıyımGünay DÖNMEZ' Alıntı:içeriği %99 su olmasına rağmen litre fiyatı 7.5 TL fazla gibi sanki.
ETKEN MADDE
% 0,12 Permethrin
% 0,08 Emülgatör ve yardımcı maddeler
% 99 Su
kaynak - http://www.chrysamed.com.tr/urunlerimiz-137-Chrysamed%20_%20Vet.html
ali beye katılıyorum ben 3 cıft kus ıcın 65 tl verıp ardap sprey aldım uzerıne 17 tl verıp vılmecın ılac aldım bunların yanında bedava ustelık kokusuz ve kuslara zararı yokmuşAli ÜNAL' Alıntı:günay kardeşim vallaha kuşlarda ölüm olmadan bitleri yok etsin ben litresine 7.5tl değil 75tl bile vermeye razıyım
3-4GÜNDÜR AYRI 8-10ÇİFTE DAHA UYGULADIM HİÇ BİRŞEY OLMADI HATTA YENİ YEME DÜŞMÜŞ YAVRULARIN BİRKAÇ TANESİNEDE UYGULADIM ONLARADA BİRŞEY OLMADI HAFTA SONU NASİPSE BÜTÜN HEPSİNE UYGULUYACAM...GÖNÜL RAHATLIĞIYLA KULLANABİLİRSİNİZ....... ;DGökay TATAR' Alıntı:ali abi herhangi bir sorun oldu mu