Nacizane Altı Dolu Kuşlarım

BISMARCK

Uzman Üyemiz
Adı
EKREM AYKUT
Soyadı
BAL
Bu çekoslovak kuşların ne tür özellikleri oluyor?Ya da yerlilere ve jumbolara göre farkları nedir?

Oğuz Deniz

Uzman Üyemiz
Web sitesi
www.muhabbetkuslari.org
Adı
Oğuz
Soyadı
Deniz
ersan' Alıntı:
Çekoslavak demişsinizde ben pek benzetemedim.ben çekoslavak besliyorum ;)
O kuşlar Çekoslavakyadan kendi vatanlarından geldiler abicim :) Uçaktan indikleri gibi getirdim üretime ;) Benzetemediysen ikimizin kuşlarının birinde sorun var demektir.  ;)
BISMARCK' Alıntı:
Bu çekoslovak kuşların ne tür özellikleri oluyor?Ya da yerlilere ve jumbolara göre farkları nedir?
İş aslında zevk işi. Benim hoşuma onlar gidiyor onları besliyorum :)  Jumbolarımda var lakin çok hantallar, yerli çekoslavak gibi kuşlar jubo ve ingilize nazaran daha haraketli, cıvıl cıvıl oldukları için hoşuma gidiyor..

Saygılarımla ;)

Oğuz Deniz

Uzman Üyemiz
Web sitesi
www.muhabbetkuslari.org
Adı
Oğuz
Soyadı
Deniz
Evvet Sayın Sevgili Arkadaşlar :)  Yavrularımız ufak ufak büyüyor, değişimlerde ufak ufak yapılıyor tabii.. Yeni yumurtalarımız ve çiftlerimizi de sizlerle paylaşmak istiyorum :) Öncelikle yeniler ;)

15 Gün Önce Eşe Attığım Kuşlar, Şu Anda 3 Yumurtamız Var. Devamı Kısmetse Geliyor :)

Bu Elemanların Erkeği Kendi Yavrum. Dişisi İse Albinodur :)

Vee Eski Elemanlar :)

İlk Sayda Resmi Olan kuşlarımın Yavrularının Son Halleri :)

Mavi Spangle Çekoslavaklarımın 1 Yumurta Ve Yavrusunu Sarı-Yeşil Çekoslavaklarımın Altına Sürdüm :) Şimdilik onlarda 3 bebiş kaldı.. Buyrun......

Bunlarda Sarı-Yeşil Çekoslavakleımın İnşallah Çıkmak Üzere Olan yumurtaları Ve 2 Adet Altına Sürdüğüm Bebişleri ;)    ( Selahattin abicim bütün yuvalıklarım, kafeslerim Emir Ve görüşlerinize Açıktır :) Sadece bu yuvalık azcık pis, bunlarında yumurtaları çıktı mı tertemiz yapacam inş. Yumurtaların bir iki günleri var   :) )

Umarım Beğenirsiniz.. Maşallahlarınızı Esirgemeyin.. Hepsine İlk MAŞALLAH benden  ;)

Yahya SAYIN

Uzman Üyemiz
Adı
Yahya
Soyadı
SAYIN
Maşallah, İnşallah yumurtadakilerinde yumurtalarını görürsünüz...

bilaldeg

Takipçi Üyemiz
Web sitesi
www.fotokritik.com
Adı
bilal
Soyadı
değirmenci
maşallah, çiftler de yavruları pek güzel, inşallah yavruları da sağlıklı şekilde büyürler. Ben en çok ilk fotoğraftaki mavi spangle çifti beğendim, benzer yavrularını da alırsınız inşallah çokça.

Oğuz Deniz

Uzman Üyemiz
Web sitesi
www.muhabbetkuslari.org
Adı
Oğuz
Soyadı
Deniz
İyi niyetleriniz için teşekkür ediyorum. Lakin bir türlü aynı rengi tutturamadık :(  Yavrular anadab babadan daha iri çıkıyor yuvadan. Hatta geçen kuluçkada bir yavrunun gözleri kaşları tarafından kapalıydı. Çok şaşırdım. Mükemmel bir kuştu lakin nazar deydirdik ve kaybetik  :-[  Daha çok beyaza yakın yavrular çıkıyor. Tabi bu kuluçkda belli olmaz. Kısmetse hem iri hem de mavi almak istiyoruz  ;D

oLdness_07

Üyemiz
Adı
İsmail
Soyadı
ESER
MAŞALLAH Oğuz.
Üniye gitmiyor olsaydın benim gelecek yavruları seninle takas etmeyi düşünüyordum
lakin artık Cemal abiye kaldı iş.Tekrardan MAŞALLAH kardeşim