nasıl oldu bi anlam veremedim?

hsn

Yeni Üyemiz
Adı
hasan
Soyadı
bayrak
subat 20 sinde kuslarım yumurtlamaya basladılar 4 günde 4 tane yumurtladılar. fakat yavrular mart 7gbi cıkmaya basladılar 3gündede hepsi çıktı. ama bi hafta sonra hepsi öldü.tamda tüylenmeye baslamışlardı. nasıl buu kadar kıssa zaman da çıktlar anlamadım daha önce çıkan yavrular 1ayı bulmuslardı.zaten 21 gün kulucka sürmesi gerekmiyo mu? neden öldüler onuda anlamadım?

PROGRAMCI

Uzman Üyemiz
Adı
HALİL İBRAHİM
Soyadı
ÇABUK
normalde muhabbet kuşları gün aşırı yumurtlarlar iki günde bir yani. yavruları yumurtadan çıkış süresi 18 gündür hava koşulları bu süreyi uzatabiliyor geç çıkmalarının nedeni havanın soğuk olmasından yada dişinin yumurtaların üzerinde tam manasıyla yatmamasından kaynaklanabiliyor. yavru ölümleri ise ya verdiğiniz bişeyden gerçekleşmiştir yada kümesinizde bilmediğinz bir hastalık vardır geçmiş olsun

adnanaslan

Üyemiz
Adı
adnan
Soyadı
aslan
bence yavru kuslarınızı kursaklarına bakın boş ise aksam ısıkları kapatmıssınızdır anne beslıyememıstır

kemal akbulut

Uzman Üyemiz
Web sitesi
ww.muhabbetkusuureticileri.com
Adı
Kemal
Soyadı
Akbulut
KARDEŞ KUSRA BAKMADA BİZLERİ ATIP TUTMAYA YÖNLENDİRİYORSUNUZ YANİ KUŞLARIN KAÇ YAŞINDA KUŞLARINA MAMA OLARAK NE VERDİN KUŞLARIN İLK KULUÇKASIMI CİNSLERİ NE IŞI ISI BAKIM DAHA SAYAYIMMI BUNLARI BİZ VE CEVAP VERECEK ARKADAŞLAR BİLMEDEN NE YAPACAKLAR FARAZA ARKADAŞLAR YAZMIŞ  SENDE BİRDAHAKİNE BUNLARA DİKKAT EDECEN YA SONRA HER KULUÇKADA BİR ŞEY ÖĞRENECEN SONRA BIKACAN VE HEVESTE HOBİDE ÇABADA BOŞA  SLM HAKKINI HELEL ET

Behzat TİĞİZ

Powermaxmama.com
Yönetici
Web sitesi
www.powermaxmama.com
Adı
Behzat
Soyadı
Tiğiz
yavruların 17 gunde cıkması normaldir.. yavrularının hepsinin aynı gunde cıkmasınınde nedeni kuslarınız yumurtlamayı bitirdikten sonra yumurtalara oturmaya baslamasıdır.. aslında bu sekilde olmasıda cok iyi cunku nadir bir durumdur.. yavruların ölümüne gelince.. bir cok sebep olabilir ama kulucka süresinin bir gun oncesinde yavruların cıkması ve aynı gunde cıkmaları ölmemelerine sebep olamaz.. sebep baskadır..