Nasıllar

sezber

Yeni Üyemiz
Adı
Sezgin
Soyadı
Sazlıoğulları
M2U00420
sarı kafalıyı yeni aldım.Diğeri ev sahibi olduğu için hareketli.Diğeri ise ağır takılıyor.Eskisi yeniye dokunup  dokunup kaçıyor.Ara sıra canını acıtıyor galiba diğeri kovalıyor.Ama iyi gibiler.Eskisinin erkek olduğunu düşünüyorum.Ara sıra kuyruğuna da basıyor.Ama sitedekiler dişi dedi.Sizce iki dişi böyle midir.Yoksa eski olan erkek mi

furrfarr

Uzman Üyemiz
Adı
Furkan
Soyadı
Gümüş
ikiside dişi.Kafeste yanyana geldiklerinde kavga olabilir dışarıda ortam geniş olduğu için birbirleriyle kavga etmezler salma gibi düşünün.

sezber

Yeni Üyemiz
Adı
Sezgin
Soyadı
Sazlıoğulları
eski olan yeninin de çekingenliğinden dolayı sataşıp duruyor.Ama korkuyor galiba dokunup dokunup kaçıyor.Diğeri ise şimdilik sakin.Bende ikisininde de dişi olduğunu düşünmeye başladım.Çünkü burun deliklerinin etrafı beyaz.beyazlığın çevreside açık mavi(ikisi içinde durum böyle).Böyle olunca da dişi oluyormuş galiba.

Çok sağolun

habiltanta

Uzman Üyemiz
Adı
Habil
Soyadı
TANTA
YENİ ALDIĞINIZ SARI KAFALI DİŞİ.  GÜZEL BİR KUŞ.

ESKİ KUŞU TAM SECEMEDİM ERKEK DİŞİ OLARAK ... SANKİ ONUN KANATLARINDA BİR PROBLEM VAR GİBİ...

RESİM CEKERSEN MAVİ KUŞA CİNSİYETİN KESİN SÖYLEYEBİLİRİZ.

HAYIRLI BOL ÜRETİMLER...

sezber

Yeni Üyemiz
Adı
Sezgin
Soyadı
Sazlıoğulları
Habil TANTA' Alıntı:
YENİ ALDIĞINIZ SARI KAFALI DİŞİ.  GÜZEL BİR KUŞ.

ESKİ KUŞU TAM SECEMEDİM ERKEK DİŞİ OLARAK ... SANKİ ONUN KANATLARINDA BİR PROBLEM VAR GİBİ...

RESİM CEKERSEN MAVİ KUŞA CİNSİYETİN KESİN SÖYLEYEBİLİRİZ.

HAYIRLI BOL ÜRETİMLER...
Eski kuşumu komşudan aldım.Kanatlarını yolmuşlar ya da kesmişler.Yani kanatlarında bir şey var.Ve en kısa zamanda fotoğraf yükleyeceğim.

sezber

Yeni Üyemiz
Adı
Sezgin
Soyadı
Sazlıoğulları
eğer ikiside dişiyse hangisini vermeliyim.Yeniyi mi eskiyi mi?Eskinin kanatlarında sorun var ve çok asabi

sezber

Yeni Üyemiz
Adı
Sezgin
Soyadı
Sazlıoğulları
kafesin sahibi olan kuş 6-7 aylık,kanatları yolunmuş artık çıktıkça dökülüyormuş yani böyle kalacak gibi(uçamıyor)ve çok kızdırılmış çok asabi.Bunu mu vermeliyim yoksa 1,5-2 yaşında yeni aldığımı mı

berkansenol

Uzman Üyemiz
Adı
berkan
Soyadı
şenol
bi dakika beyler herkes dişi olduğunu söylüyor ama videoda mavi olan yeşiln sırtına ayağını koymaya çalışıyor bu nasıl olacak. mavi olan dişi diyorsunuz ?

efekan_altun

Uzman Üyemiz
Adı
rasim efekan
Soyadı
altun
bazen dişiler de bu hareketleri yapabilir hatta dişi daha baskınsa çiftleşirken erkeğin üstüne dişi de çıkabiilir