Nasip (Kanarya)-Hilal(Lutino)

karahanuzun

Uzman Üyemiz
Adı
Karahan
Soyadı
UZUN
maluiana diye hatırlıyorum yanlıs yazmısta olabilirim ama öyle olmalı  zillide pek nazlı sanırım  :) :)

PolisÜbrahim

Üyemiz
Karahan UZUN.' Alıntı:
maluiana diye hatırlıyorum yanlıs yazmısta olabilirim ama öyle olmalı  zillide pek nazlı sanırım  :) :)
Abi Sorma 3.eşe de yüz vermedi ben rengini sevdiğim kuşları getirmiştim beğenmedi Yarın arkadaşın salmasına atıyorum 8 erkek olan bi salma ordan secer heralde artık ..Başka çare kalmadı .. :)

efekan_altun

Uzman Üyemiz
Adı
rasim efekan
Soyadı
altun
Abi lutinoyu götürüyor musun bugün dediğin erkekli kafese :)

haydar5050

Uzman Üyemiz
Adı
haydar
Soyadı
ulutuz
Kanaryanız bu açıdan mutlu beyin dediği gibi MALTA çünkü malnuanın kafası o kadar buyuk olmuyo benim var evde beslıyorum daha narin bi yapısı var.

Seyfettin KANLI

Üyemiz
Adı
Seyfettin
Soyadı
KANLI
SARI MOZAİK

yakın plan bir resim daha görebilirsem durum netleşir, kafa yapısı iri, soyda sarı mozaik olduğu kesin fakat çok fazla sarı tüy yapısından dolayı soyu kırılmış olabilir.Normalinden fazla sarı, bu yumurta mamasında yumurtanın sarı  kısmının verilmesinden kaynaklanıyor, bu tür kanaryaların maması yumurtanın akından yapılır. malinua daha ince yapılı ve ötümünü  bir kaç saniye bile olsa duymam gerekiyor.

aşağıda orjinal sarı mozaik var kuşunuzla bir karşılaştırınız.

malinua ötümü

malinua kanarya adapazarı

Uploaded with ImageShack.us

PolisÜbrahim

Üyemiz
Seyfettin KANLI' Alıntı:
SARI MOZAİK

yakın plan bir resim daha görebilirsem durum netleşir, kafa yapısı iri, soyda sarı mozaik olduğu kesin fakat çok fazla sarı tüy yapısından dolayı soyu kırılmış olabilir.Normalinden fazla sarı, bu yumurta mamasında yumurtanın sarı  kısmının verilmesinden kaynaklanıyor, bu tür kanaryaların maması yumurtanın akından yapılır. malinua daha ince yapılı ve ötümünü  bir kaç saniye bile olsa duymam gerekiyor.

aşağıda orjinal sarı mozaik var kuşunuzla bir karşılaştırınız.

malinua ötümü

malinua kanarya adapazarı

Uploaded with ImageShack.us
Seyfettin Abi namelerin bırkacı var ve o nagmelerın dısında bır nagme yapmıyor maalesef ... Bilgilendirmeniz için ayrıca teşekkür ederim

canan numan

Uzman Üyemiz
Adı
canan
Soyadı
numan
Lacivert gibi koyu mavi bir eş alın bence. O zaman beğenir bence. Yaşasın FB li yavrular.