NASSI YAAA???

gokcencelik

Uzman Üyemiz
O gördüğünüz hali ilk farkettiğim andaki hali. Daha sonra poposu iyice şişti damar damar oldu, halsizleşti, yemek yemeyi kesti, nefes bile zor alıyordu. Tamam çok perişan değildi ama ben de iyice perişan olmasını bekleyemezdim ki bu defa da yapılacak bir şey vardı belki keşke götürseydim diyecektim...
Çıkarmasını bekleseydim ya müdahale edemeyeceğim bir anda - uyurken - olsaydı ve çıkaramasaydı ne bileyim işte çelişki üstüne çelişki... Görecek günü kalmamış kızımın evet zaten biz de nasıl oldu anlayamadan gitti... Ama içim yanıyor inanın.

Kuş beslemeyen anlamıyor herkesle de paylaşılmıyor ki. "Amaan sanki anan baban öldü" diyenler bile oluyor.

muhabbetkusummm

Uzman Üyemiz
Gökçen ÇELİK' Alıntı:
O gördüğünüz hali ilk farkettiğim andaki hali. Daha sonra poposu iyice şişti damar damar oldu, halsizleşti, yemek yemeyi kesti, nefes bile zor alıyordu. Tamam çok perişan değildi ama ben de iyice perişan olmasını bekleyemezdim ki bu defa da yapılacak bir şey vardı belki keşke götürseydim diyecektim...
Çıkarmasını bekleseydim ya müdahale edemeyeceğim bir anda - uyurken - olsaydı ve çıkaramasaydı ne bileyim işte çelişki üstüne çelişki... Görecek günü kalmamış kızımın evet zaten biz de nasıl oldu anlayamadan gitti... Ama içim yanıyor inanın.

Kuş beslemeyen anlamıyor herkesle de paylaşılmıyor ki. "Amaan sanki anan baban öldü" diyenler bile oluyor.
aynen hayvan sevgisi farklı birşey.herkez bundan anlamıyor.
sizin nasıl sıkıntı çektiginizi gayet iyi anlıyorum ama olan olmuş yapacak birşey yok artık.yeni bunun gibi seveceginiz birtanesini alırsanız size çabucak unutturur kendisini  :)
bu arada bende yarın kuşlarımın 3tanesini garanti,+ 2 tanesini satacam ama ayrılık zor geliyorum.bakmaya devam etsem bu defa 9 tane kuşum oldu hepsiyle ilgilenmekte zor oluyor.2 arada bir derede kaldım anlayacagınız :S
size link atayım sizce bu kafeste 2 çift beslenirmi ?
yoksa 5inide satıp 1 çiftini mi bırakayım?
http://www.muhabbetkusuureticileri.org/index.php/topic,23907.msg320988/topicseen.html#new

mehtapyılmaz

Uzman Üyemiz
Adı
Mehtap
Soyadı
Yılmaz Maraşlıoğlu
Gökçen Hanım şuan konuyu baştan aşağı okudum ben okurken teşhis konulmuş ilaç alınmış diye iyileşti sandımki öldüğünü yazmışsınız ben bile okurken çok şaşırdım ama siz yapmanız gerekeni yapmışsınız gerisi Allaha kalmış demek ki öleceği varmış. Ölecek anı geldiyse o bir şekilde ölecektir ya doktora gidip yada gitmeyip hepsi bahane. Üzülmeyin diyeceğim ama biliyorum ki insan üzülüyor geçen hafta bende gökkuşağı ispinozlarımın dişisini kaybettim çok üzüldüm :(