NATURBIRD internet sitesi kargo ücreti hakkında

ısparta12

Üyemiz
Adı
ali
Soyadı
demirbaş
selam arkadaşlar , naturbird sitesinden folluk v.s  aldım.toplam alışveriş ücretim 130 tl tuttu.alımı yaptım işlem tamamlanırken 130 tllik ödeme yaptım. kargo ücreti falan gözükmedi.ancak paket kapıma geldiğinde benden 23 tl kargo ücreti istediler.alayım dedim herhalde bir yanlışlık vardır alışveriş yapıyorken gösterilmeyen ücreti istemezler  site sorumlusunu aradım ancak doğal birşey olduğunu, aradaki yazıları okumadığını söyledi.7 8 yıllık köklü bi firma olduklarını söyledi ve her nasılsa site alt yapısı kargo ücretini alım yapıyorken gösterbilcek yapıda değilmiş
Aklınızda olsun o siteden alışveriş yaparsanız arkanızdan kargo ücreti gelirse şaşırmayınız,hukuksal olarak haklı ancak etik olarak uygun olmayan bir alışveriş yöntemi
Hayırlı bol üretimler  ve iyi bayramlar

alibeyk

Uzman Üyemiz
Adı
mert
Soyadı
aydın
Tek alisveris yaptigim sitedir
Onlarca alisveris yaptim hic sikinti yasamadim ayrica siparislerimle ilgili sitenin sahibi erol beye ne zaman telefon acsam duyarli bir yaklasimla hep cozum bulmustur...

Sizde siparis vermeden once tel acmaliydiniz ve kargo ucreti vs. Sorulari sormaliydiniz bence
Adam iletisim bolumune numarasini yazmis zaten...

ısparta12

Üyemiz
Adı
ali
Soyadı
demirbaş
Bende ürünü teslim alırken bir çözüm bulunacağını düşünmüştüm ancak öyle olmadı. Aliışverişi yaptığımda akşamdı gündüz pek vakit bulamadığım için akşam yaptım aramak içinde 18 e kadar arama yapılabliyor  yazdığı için arayamadım. Haklısınız aramak en güzeliymiş
Bu güne kadar birçok siteden alışveriş yaptım daha hiç kargo ücretini ürünü alırken değilde kapıda ödediğim olmadı. ya ikisini de kapıda yada ikisini de nette ödedim ki doğru olanı bu. inanın böyle insan sanırım kargo ücreti yok gibi düşünebiliyor
Amacım siteyi karalama değil. ancak  alıveriş yaparken toplam maliyetinin ne kadar olduğunu görmek hem pazarlayan hemde müşteri için her zaman daha iyidir.Yazıyı okuyan alışveriş yapacak olanlar benim yaşadığım durumu yaşamamı olur.
sevgi ve saygılarımla

bjk70

Uzman Üyemiz
Adı
Erkan
Bir çok sitesi 50 tl üzeri artık kargo ücreti almıyor bundan sonra başka yerlerden alış veriş yapmayı öneriyorum

SM-N910C cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

ısparta12

Üyemiz
Adı
ali
Soyadı
demirbaş
Evet haklisiniz artik bir cok site böyle, bunu yaptirmak icinde telefon la aramaya gerekte yok. Ben alışveriş yapiyorken bu yanilgiya kapildim ama öyle değilmiş. Benim ve okuyanlar icin bi ders olmuş oldu

GT-I9300 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi