NAZAR.....!!!!

selcukboyukbas

Takipçi Üyemiz
Adı
selçuk
Soyadı
böyükbaş
Geçenlerde bir arkadaşımın eşi bende kuş istemişti ve bende sarı bir kuş vermek için söz verdim.. gün geldi kuşunu almaya geldi ve bende sar kuşunu seçmesini istedim. Amaaaaaa... beyaz kuşları görünce (zaten az olduklar için vermek istemediğim.) tutturdu beyaz kuş istemeye başladı.. bende beyazlardan daha sonra verebileceğimi söyledim.. kendisine.. uzatmaym çok ısrar etmesine rağmen en güzel sarı kuşumu verdim. aynı gün akşam en iyi çiftlerimden bembeyaz bir erkek kuşum durup dururken öldü. ertesigün 2 tanesi ve arka arkaya 3 tanesi daha.. sadece BEYAZ renk.. o kadar moralim bozulduki.. ama sözüm söz bundan sonra kuş saklamak yok.. kim ne isterse o yada kuşlar göstermemek.. bugünde 2 dişim durduk yere 2 yavrunun kafasını gagasını parçalamış.. kahroldum.. ogün bugündür kafesimin ne üretimi ne de tad tuzu kaldı.. siz siz olun benim yaptığm hataya düşmeyin.. NAZAR diye bir şey var arkadaşlar..... crying

devran58

Uzman Üyemiz
Adı
AYHAN
Soyadı
YILDIRIM
NAZAR DUASI
بِسْمِ اللهِ الرَّحْمنِ الرَّحِيمِِ وَوَصَّيْنَا الْإِنسَانَ بِوَالِدَيْهِ حُسْنا""
وَوَصَّيْنَا الْإِنسَانَ بِوَالِدَيْ

çaresi burda var.....geçmiş olsun.. scared

karahanuzun

Uzman Üyemiz
Adı
Karahan
Soyadı
UZUN
NAZAR DUASI
بِسْمِ اللهِ الرَّحْمنِ الرَّحِيمِِ وَوَصَّيْنَا الْإِنسَانَ بِوَالِدَيْهِ حُسْنا""

Ayhan beye  katlıyorum  büyük geçmiş olsun

erci

Takipçi Üyemiz
Adı
ercan
Soyadı
ide
evet nazar çok önemli.özellikle üretimde.zaten forumlarda ustalarımız herzaman maşallah demeyi tavsiye ediyolar.sizede çok geçmiş olsun. :(

gtatas

Takipçi Üyemiz
Adı
Gürcan
Soyadı
Tataş
Nazar hayvan da çok etkili.As bi tane kocaman nazarlık kümese giren maşallah desin.

kuşçu_10

Uzman Üyemiz
Adı
ORÇUN
Soyadı
AST
GEÇMİŞ OLSUN SELÇUK ABİ ÜZÜLDÜM SENİN ADINA
NEYSE TAKMA KAFANA ABİ KALANLARDA YETER SANA

eses026

Üyemiz
Adı
murat
Soyadı
sert
sizin için çok üzgünüm.
nazar canlı hayvanlarda çok çabuk etki eden birşey bence.aynı sıkıntıları zamanında güvercinlerimde ve kedimde bende çok yaşadım.
doğrumudur bilmiyorum ama mavi gözlü insanların nazarı daha çok etkilermiş

izzetarslan

Üyemiz
Adı
İZZET
Soyadı
ARSLAN
aynen katılıyorum muhabbet kuşlarına nazar çabuk deyiyor. ALLAH kem gözlerden sakınsın

selcukboyukbas

Takipçi Üyemiz
Adı
selçuk
Soyadı
böyükbaş
sağolun arkadaşlar.. Allah razı olsun.. Ben de mavi gözlüyüm ama benim nazarım değmemiştir herhalde.. zaten her zaman maşallah derim....:))

şevket çağlar

Uzman Üyemiz
Adı
ŞEVKET
Soyadı
ÇAĞLAR
geçmiş olsun . bazen insanın kendisininde nazarı değer mavi gözlü olmanızdan ziyade ki öyle bir şey yok  bir şeyi çok beğenirseniz size ait olsada nazarınız değer .  ( malik ' ül mülk : mülk ALLAH ' ındır . ALLAH verir ALLAH alır. bizler birer emanetçiyiz bize ait hiçbir şey yoktur.)

tan5634

Uzman Üyemiz
Adı
ünal
Soyadı
tan
çok geçmiş olsun göze gelmişler.allah kem gözlerden sakınsın

morueqq

Üyemiz
Adı
Hüseyin
Soyadı
Erbaş
geçmiş olsun kardeşim üzüldüm :/... bazı arkadaşlar nazar boncuğu vs. yazmışlar hurafe olduğunu belirtmeme gerek yok sanırım... islamda bir nesnenin iyilik getirmesi ya da şerri def etmesi diye bir şey yoktur(nazar boncuğu vs. için söylüyorum)

önereceğim felak ve nas sureleri en iyisidir zaten anlamında da felak suresi 5. ayette  hased ettiği zaman, hasetçinin şerrinden. sığınırım yazar

Podbot

Üyemiz
Adı
Bahadır
Soyadı
Kuş
:'( Büyük geçmiş olsun nazara bende inanırım muhabbet kuşumun kafesine de hemen bir nazar boncuğu asıcam okuyunca çok üzüldüm Allah geri de kalan kuşlarını nazardan korusun  :-[  :'(

ilkayersan

Uzman Üyemiz
Ayhan YILDIRIM' Alıntı:
NAZAR DUASI

çaresi burda var.....geçmiş olsun.. scared
++++ evil_idea

salihh

Uzman Üyemiz
Adı
salih
Soyadı
özkan
geçmiş olsun. Allah birdaha böyle şeyler yaşatmasın.

rabbani

Uzman Üyemiz
Adı
ÜNAL
Soyadı
YILMAZ
Geçmiş olsun nazar var diyorsun  nazar dağı devirir  usta  nazar boncuğu fayda vermez  o kişi nazarı ile bakarsa o kişiye maşaAllah dedirtmek çokmu zor nazardan korunmak için madem güzel beğendin neden bir maşaAllahı hak etmiyormu diyin maşaAllah dedirtin.