ne olacak bu durum yardım

haziranyagmuru

Yeni Üyemiz
Adı
mesut
Soyadı
doğu
bu gün yavrulu çift aldım eve getirdim kendi kafesinde duruyor ama ebeveynleri yuvalığa saklandılar hiç çıkmadı ne erkek ne dişi yavrular daha bir iki üç günluk böyle ne kadar yaşarlar sabah işe gidecem döndüğümde yememişlerse şırınga ile beslemeyi düşünüyorum bunu nasıl yapacam bilgi verirseniz çok sevinirim yardım edin açlıktan ölmelerini istemiyorum :( :'(

efekan_altun

Uzman Üyemiz
Adı
rasim efekan
Soyadı
altun
abi onlar yavrulara bakıyordur. Kesinlikle yemleri varsa açlıktan asla ölmezler siz korkmayın.

haziranyagmuru

Yeni Üyemiz
Adı
mesut
Soyadı
doğu
abi içimi o kadar rahatlattın ki Allah senden bin kere razı olsun yeminle saatlerdir vicdan azabı çekiyorum Allah senden tekrar razı olsun yemleri tamam mamada yaptım koydum yattım şimdi gece lambası açtım onlara gece belki çıkar yem yer diye

faruk_79

Uzman Üyemiz
Adı
FARUK
Soyadı
ŞANLI
sız kuşları rahatsız etmeyın sıcak ve yerden yuksek bır yere asın kafesı mama takvıyesı yapın onlar bakarlar.

haziranyagmuru

Yeni Üyemiz
Adı
mesut
Soyadı
doğu
Dediklerinizi yaptım dün sabah kalktığımda da yavru sesleri geliyordu şu an ışteyim akşam bakarim sonucu yazarım iyidirler inşallah

omerkaantekin

Uzman Üyemiz
Adı
Ömer Kaan
Soyadı
TEKİN
Faruk ŞANLI' Alıntı:
sız kuşları rahatsız etmeyın sıcak ve yerden yuksek bır yere asın kafesı mama takvıyesı yapın onlar bakarlar.
+++ hayvanları rahat bırakın gerekirse yanlarına mama ve su vermek haricinde girmeyin. Onlar ac kalmaz ve yuvaliktaysalar büyük ihtimalle yavruları beslerler. Ancak çıkmamış yumurta varsa bozulma ihtimalleri de yüksek hazirlikli olun

haziranyagmuru

Yeni Üyemiz
Adı
mesut
Soyadı
doğu
kuşlarım hala yaşıyor  pray ben odadayken yuvadan çıkmıyor dişi hep içeride erkek kafası dışarıda nöbet bekliyor az önce gizlice izledim erkek çıkıyor yem yiyiyor bu demektir besliyor sanırım birde yuvalığın arka kapağını çıkarıp baktım dişi hemen yuvadan uçtu çıktı kapatınca tekrar girdi 4 yavru var 2tanede çıkmayan yumurta yumurtalardan umudumu kesmelimiyim birde kafes küçük mamayı tabakta kafesin içine koyuyorum kafes tavalı olmadığı için üstünü çıkarıp elimle koyuyorum sorun olurmu bunu yapmasamda mamayı eskisinin üstüne boşaltıyorum buda sorun olmasa hep böyle yaparım ürkütmek istemiyorum yardımcı olan herkese teşekkür ediyorum

Sıddık

Uzman Üyemiz
Adı
Sıddık
Soyadı
Yamaç
Yavrular büyünce kafesi değiştirin.Altını açarak yem mama vermen sıkıntı olamaz.Slm