Ne oldu ? [FOTOĞRAFLI]

Batuhan26

Uzman Üyemiz
Web sitesi
www.facebook.com
Adı
Batuhan
Soyadı
Sevinç
merhaba bu sabah kalktıgımda dişi kuşumunun popsunun biraz acık oldugunu gordum yumurtlar dıye dusunmustum okuldan geldım yuvalıgı kontrol ettım yumurta yok kafeste veya başka yerde yok ama dişi bıtkın bir haldeydı yemlerını yenıledım erkek uzaklastı korktu ama dısı hıc haraket bile etmedi nedenı nedır ? acaba ne oldu ? FOTOGRAF PAYLAŞIYORUM
çiftleştiklerini gormedım fakat 2-3 gundur dişi cok sık yuvaya gırıyor uzun sure orda kalıyordu

ustalarım aklıma takılan bır soruyu daha sıze yonetmek istiyorum benim çift aksamları yuvaya gırmıyor acaba yumurtlarken yuvalı dısında olursa ne yapıcam karanlıkta yuvayıda bulamaz tabağa yumurtlarsa  ?

omerkaantekin

Uzman Üyemiz
Adı
Ömer Kaan
Soyadı
TEKİN
Bu fotoğraflarla yorum yapmak oldukça güç ancak yumurtlayacagindan eminseniz yumurtlama zorluğu yada yumurtanın içerde kırılma durumu olabilir kontrol ediniz

Batuhan26

Uzman Üyemiz
Web sitesi
www.facebook.com
Adı
Batuhan
Soyadı
Sevinç
Ömer KAANTEKİN' Alıntı:
Bu fotoğraflarla yorum yapmak oldukça güç ancak yumurtlayacagindan eminseniz yumurtlama zorluğu yada yumurtanın içerde kırılma durumu olabilir kontrol ediniz
yumurtlıcagından emin degılım cıftlestıklerını gormedım ama butun ınternette ve sıtede duyduklarıma gore butun sonuclar yumurtlıcagını gosterıyor crazy

efekan_altun

Uzman Üyemiz
Adı
rasim efekan
Soyadı
altun
yumurtlayacağa benziyor çiftleştiklerini görmediyseniz yumurta boş olabilir . Eğer kuyruğu yukarı aşşağı oynuyorsa yakın zamanda boş ya da dolu yumurta geliyor

Vedat ŞEN

Uzman Üyemiz
Adı
Vedat
Soyadı
ŞEN
R.Efekan ALTUN.' Alıntı:
yumurtlayacağa benziyor çiftleştiklerini görmediyseniz yumurta boş olabilir . Eğer kuyruğu yukarı aşşağı oynuyorsa yakın zamanda boş ya da dolu yumurta geliyor

karahanuzun

Uzman Üyemiz
Adı
Karahan
Soyadı
UZUN
batuhan sen yuvalıgı felan elleme kardesım rahatsız  etme  bakımlarını yap yeter  muhtemelen 4 5  kalmaz yumurtlar fotograf bunu simgeliyor

beko_27

Uzman Üyemiz
Adı
BEKİR
Soyadı
ÇOLAK
arkadaş illaki çiftleştiklerini görmen mümkün değildir güneşin ilk dogdugu sırada ayağa kalkıp akşama kadar izliyorsan bişey diyemem ama sen görmediğin zaman da 1-2dk içinde olur biter :) ben kuşlarımın günde 3 kez çiftleştiklerini görmeme ragmen kahretsin 20 gün oldu hala yumurta çıkmadı.bu duruş yumurta duruşu

yosuncan1

Uzman Üyemiz
Adı
fatih
Soyadı
mansız
R.Efekan ALTUN.' Alıntı:
size fazla rahatsız etmemek kalıyor

kayra

Uzman Üyemiz
Adı
BURAK
Soyadı
SİPAHİ
çiftleştiklerini görmemen çiftleşmedi anlamına gelmez yuvalıktada çiftleşebilirler sen rahatsız etme günde bir defa yuvalığı kontrol et yumurta varmı yok mu diye bide günlük bakımlarını yap çekil fazla rahatsız edersen kuşlar strese girebilir crazy

Vedat ŞEN

Uzman Üyemiz
Adı
Vedat
Soyadı
ŞEN
Burak SİPAHİ' Alıntı:
çiftleştiklerini görmemen çiftleşmedi anlamına gelmez yuvalıktada çiftleşebilirler sen rahatsız etme günde bir defa yuvalığı kontrol et yumurta varmı yok mu diye bide günlük bakımlarını yap çekil fazla rahatsız edersen kuşlar strese girebilir crazy
Yuvalıkta çiftleşebiliyorlarsa demekki benim kuşlarda yuvalıkta çiftleşiyor :) İçine giriyorlar sonra garip garip sesler çıkıyor yahu :D

dakika06

Uzman Üyemiz
Adı
serkan
Soyadı
sipahi
çiftleştiklerini görmemen çiftleşmedi anlamına gelmez yuvalıktada çiftleşebilirler sen rahatsız etme günde bir defa yuvalığı kontrol et yumurta varmı yok mu diye bide günlük bakımlarını yap çekil fazla rahatsız edersen kuşlar strese girebilir

efekan_altun

Uzman Üyemiz
Adı
rasim efekan
Soyadı
altun
Batuhan SEVİNÇ' Alıntı:
yorumlarınız ıcın cok teşekkurler eger yumurtlarsa dolu veya boş ilk işim buraya foto atmak olacak :)  squint squint
inşallah doludur yumurtalar. Gerçekten süper kuşlarınız var