Ne olur yardım edin ...yarumlarınız degerlii

Mertcan Yılmaz

Uzman Üyemiz
Adı
Mertcan
Soyadı
Yılmaz
Arkadaşlar elimde nereyse 1 aydan beri bir çift muhabbet var ama çiftleşme falan yk fakat erkek yemi yedikten sonra bir anadan kabarıyo dişiye gagasıyla bişe yapıyo ama dişi o kadar canlı karşılık vermiyo .
bende yuvalık takmıstım çıkardım çiftleştini veya dişide canlı bi şekilde karşık falan verdini görürsem takıcam yuvalı ... sizce ne yapim  ?

seanpoul58

Uzman Üyemiz
Adı
Ozan
Soyadı
SARIYILDIZ
Yuvalıgı cıkarma tak dişi yuvaya girip kendini hazır hissedince çiftleşir aynı benim erkekte çok istekli dişide iş yok sabırla beklicez artık :)

Mertcan Yılmaz

Uzman Üyemiz
Adı
Mertcan
Soyadı
Yılmaz
fakat yuvala hiç merakı yk önündeki tünekte hep duruyo bile bile tüneklik taktım yuvaya rahat girebilsin diye ama yk

Mertcan Yılmaz

Uzman Üyemiz
Adı
Mertcan
Soyadı
Yılmaz
bi abiyede sormuştum çiftleşmeye başlayınca tak dedi bide senden yumurta falan varmı şu an yada çiftleşme ?

seanpoul58

Uzman Üyemiz
Adı
Ozan
Soyadı
SARIYILDIZ
yumurta yok benim dişi devamlı yuvalıga giriyor ama çiftleşmiyor arada erkek zorla üstüne cıkıyo ama durdurmuyo üstünde dişi

tenekeee

Uzman Üyemiz
Adı
Mehmet
Soyadı
YILMAZ
Her zaman hazır olmazlar, 1 ay bir yana 1 yıl bekleyip yavru alan bile var.
Biraz sabır gerekli.

Murat ÖZYÜREK

Takipçi Üyemiz
Web sitesi
www.facebook.com
Adı
Murat
Soyadı
ÖZYÜREK
benim erkek de çok istekli ama dişi isteksiz...bazen de dişi çok istekli hatta erkeğe ayak atmaya bile uğraşıyor tabi erkek de o zaman dişiden kaçacak yer arıyor...dişi zaman zaman yuvanın içine girmeye başladı...yuvadaki talaşları yere atıyor...benim yapacak bir şeyim yok...artık iş kuşlarda....bize düşen sabır...sabır...sabır...

gkyksr

Takipçi Üyemiz
Adı
Gökay
Soyadı
Küser
SAbırlı olup beklemeniz lazım benim muhabbetler 1 yıl oldu hala yumurta yok....

Koray ÖZDEMÜR.

Takipçi Üyemiz
Adı
Koray
Soyadı
Özdemir
yuvalık olmazsa çiftleşmezki.önce yuvalıga girecek hazırlayacak sonra çiftleşecek.
1 ay demişsin en az 3-4 ay beklemek lazım.

FÜKRET

Uzman Üyemiz
Adı
FİKRET
Soyadı
SAĞ
Mertcan kardeş öncelikle yuvalıgı tak daha sonra kuşları yukarı bir yere as, devamlı suretle rahatsız etme zamanı gelince onlar işini bilir

efekan_altun

Uzman Üyemiz
Adı
rasim efekan
Soyadı
altun
Ozan SARIYILDIZ' Alıntı:
Yuvalıgı cıkarma tak dişi yuvaya girip kendini hazır hissedince çiftleşir aynı benim erkekte çok istekli dişide iş yok sabırla beklicez artık :)