Ne yapacağımı şaşırdım (Özellikle Behzat Bey)

shewolf00

Üyemiz
Adı
Çağlayan
Soyadı
Güven
İlk başta sadece ishaldi cesamolin 3 gun kullandıktan sonra ishali gecer gibi oldu ama diskisinin iki kismida beyazlasti ve katilasti.suan gunduz sulu acik yesil beyaz gibi ishali var.aksamlari katilasiyo ve kan gibi bi parca gordum diskisinda diger konudada ondan bahsettim.ne yapacagimi sasirdim bi kac arkadas coxidin onerdigi icin dun ondan alip vermeye basladim.dun behzat tiğiz beyin yazdigi mesajda kanli ishal olmadigindan bagirsaktaki zorlanmadan oyle oldugundan bahsetti ben ne yapacagimi sasirdim artik bugun nidazol alip bu seferde onami baslayim diyorum.dun coxidin verdim ama bilmiyorum gercekten coxidine devammi ediyim nidazolmu aliyim.behzat bey sizede soruyorum

Dun diskisi boyleydi

Bugun coxidinden sonra boyle oldu

shewolf00

Üyemiz
Adı
Çağlayan
Soyadı
Güven
Behzat TİĞİZ' Alıntı:
coxidin vermisseniz 3 gun devam edin, daha sonra nidazol kullanırsınız
Tamam.3 gun sonra gecmezsemi nidazol veriyim 4.gunun ardindan

shewolf00

Üyemiz
Adı
Çağlayan
Soyadı
Güven
Behzat TİĞİZ' Alıntı:
olaki gecerse vermezsiniz
Cok tesekkurler.bi sorum daha olacak kusumun gogsu uzun bi cizgi var hafif kafesten tutunup karsiya gecerken derisi gorunuyo.elime alip ufledigimde derisi gorunuyo fakat mor degil.kusum son zamanlarda cok yemde yiyordu ozellikle yem degistirdigimden beri.Kuruma olabilirmi bu.olumcul bi hastalik oldugunu duydum.suan arada uyuyo ama ötmeyide ihmal etmiyor.bilgilendirirseniz