H hasan2721 Üyemiz Katılım 15 May 2013 Mesajlar 44 Konum gaziantep Adı hasan Soyadı yıldırım 23 May 2013 #1 ne yapıyorlar ?
efekan_altun Uzman Üyemiz Katılım 4 Mar 2012 Mesajlar 4,256 Konum izmir Adı rasim efekan Soyadı altun 23 May 2013 #2 Hatırladığım kadarıyla mavi erkek sarı dişi. Birbirlerine kur yapıyorlar. Yavru almak istiyorsanız elinize alıştırmayın ve salmayın kuşlarınızı.
Hatırladığım kadarıyla mavi erkek sarı dişi. Birbirlerine kur yapıyorlar. Yavru almak istiyorsanız elinize alıştırmayın ve salmayın kuşlarınızı.
H hasan2721 Üyemiz Katılım 15 May 2013 Mesajlar 44 Konum gaziantep Adı hasan Soyadı yıldırım 23 May 2013 #3 mavi erkek jumbo sarıyada erkek yavru demiştiniz 2 aylık filan sarıda ama biraz terettüt etmiştiniz erkekmi dişimi diye ? bunları birbirlerinden hiç ayırmasam olurmu ki ? hı
mavi erkek jumbo sarıyada erkek yavru demiştiniz 2 aylık filan sarıda ama biraz terettüt etmiştiniz erkekmi dişimi diye ? bunları birbirlerinden hiç ayırmasam olurmu ki ? hı
H hasan2721 Üyemiz Katılım 15 May 2013 Mesajlar 44 Konum gaziantep Adı hasan Soyadı yıldırım 23 May 2013 #4 http://www.muhabbetkusuureticileri.org/index.php/topic,21432.0.html
efekan_altun Uzman Üyemiz Katılım 4 Mar 2012 Mesajlar 4,256 Konum izmir Adı rasim efekan Soyadı altun 23 May 2013 #5 Evet şimdi gördüm ikisi de erkek. Erkekler de bazen birbirine kur yapabilir. Sarıyı verip bir dişi alabilirsiniz.
Evet şimdi gördüm ikisi de erkek. Erkekler de bazen birbirine kur yapabilir. Sarıyı verip bir dişi alabilirsiniz.
H hasan2721 Üyemiz Katılım 15 May 2013 Mesajlar 44 Konum gaziantep Adı hasan Soyadı yıldırım 23 May 2013 #6 R.Efekan ALTUN.' Alıntı: Evet şimdi gördüm ikisi de erkek. Erkekler de bazen birbirine kur yapabilir. Sarıyı verip bir dişi alabilirsiniz. Genişletmek için tıkla ... kardeş benim mavide tüy proplemi var diyorlar o nasıl oluyor
R.Efekan ALTUN.' Alıntı: Evet şimdi gördüm ikisi de erkek. Erkekler de bazen birbirine kur yapabilir. Sarıyı verip bir dişi alabilirsiniz. Genişletmek için tıkla ... kardeş benim mavide tüy proplemi var diyorlar o nasıl oluyor