NE YAPMALIYIM SİZCE? YARDIM??

vip44

Takipçi Üyemiz
Adı
[̲̅c̲̅][̲̅a̲̅][̲̅h̲̅][̲̅i̲̅][̲̅t̲̅]
Soyadı
[̲̅p̲̅][̲̅a̲̅][̲̅r̲̅][̲̅l̲̅][̲̅a̲̅][̲̅k̲̅]
ÖNCELİKLE MALATYADAN SLM OLSUN HERKESE.ÜSTADLAR SORUNUM ERKEK MUHABBET KUŞUM DİŞİYİ KULUÇKADAN KALDIRIO DURMADAN RAHTSIIZ EDİYOR. BU YÜZDENDE YUMURTALAR SOĞUDUĞU İÇİN YAVRU ÇIKMIO. ERKEĞİ DEĞİŞTİRMELİMİYİM SİZCE? Bİ AKIL VERİN BANA.TŞKLER...

geum

Uzman Üyemiz
Adı
Umut
Soyadı
GENÇ
Öncelikle beslenme şeklini yazarsan daha sağlıklı cevap alırısın. erkek kuş tekrar çiftleşmek istiyordur. yemlerinde yada mamalarında kızıştırıcı etki yapan şeyler var mı?

vip44

Takipçi Üyemiz
Adı
Soyadı
yemleri normal karışık yem.ben ekstra bişey eklemiyorum.evet durmadan çiftleşmek istio ve çiftleştiği için 15 kadar yumurta yapıo.dişiyide düzenli yatırmıo yumurtaya o yüzden hiç yavru çıkmıo. napcamı bilmiorum.

ERGÜNAHSAP

Uzman Üyemiz
Adı
Şahin
Soyadı
GÜNGÖR
Erkeğin aşırı kızgın ve devamlı çiftleşme isteğinde olduğu durumlarda belirttiğiniz durum ortaya çıkar. Kuşunuz 3. yumurtayı yumurtaladıktan sonra erkeği ayırabilirsiniz eğer döllenme gerçekleşti ise dişi yatacak ve yavrular çıkacaktır. 3. yumurtadan sonra dememin sebebi kuşlar hergün çiftleşsede döllenme bunlardan 2 sinde gerçekleşir.

vip44

Takipçi Üyemiz
Adı
Soyadı
çok tşkler şahin abi yarın 4. yumurtayı yapıcak ayırayım şimdi.çok yardımcı oldun şahin abi saol..