Ne yapmam gerekir?

ŞeyhSo

Üyemiz
Adı
Soner
Soyadı
Acarlı
Muhabbet kuşum 8 gündür evimizde alıştı kafesine her yeri gagalıyo taklalar atıyo ötüyo arada bir. Elimden yem yiyo elime ayağını koyuyo oyun oynarken ama bir türlü elimde durmuyo hemen gidiyo. Korkmuyo ama çok aşıkta değil demek istiyorum. Uçması gerekiyo yoksa yağ birikiyo diye okudum, bazen kafeste çok hızlı şekilde kanatlarını çırpıyo pırrrrrrr diye. Ama elime gelmiyo kafesin kapısı açık kalsada umrunda olmuyo ne yapıcam ben? Dediğim gibi elimden yem falan yiyo elimi kafesin dışından gösterince çok hafif ürker gibi oluyo ama devam ediyo daha yavru alın çizgileri hiç silinmemiş bi kuş ne yapmalıyım üzülüyorum kafeste durdukça o.

Kahraman sinan

Takipçi Üyemiz
Adı
Sinan
Soyadı
Kahraman
Bu bir süreç ve 8 gün sizin eğitim hayatınızın 1. Sınıftan 2. Sınıfa geçmenize tekabül eder.

ŞeyhSo

Üyemiz
Adı
Soner
Soyadı
Acarlı
Belki de öyle ama kafesteyken onunla çok oyun oynayamıyoruz sanki onu oraya koyduk kendi işimize bakıyoruz gibi geliyo ele alışıp dışarı çıkmaya başlaması ne kadar zaman alır?

vahap

Uzman Üyemiz
Adı
vahap varol
Soyadı
ülgen
YAVRU OLMASI SİZE DAHA ÇABUK ALIŞMASI İÇİN BENCE BİR AVANTAJ.YEMİN DIŞINDA ÇEŞİTLİ MEYVELERDEN KAFES İÇİNDE VERMENİZİ ÖNERİRİM.HANGİ MEYVEYİ SEVİP SEVMEDİĞİNİ KEŞFEDİN.MESELA ELMAYA BAYILIYORSA ELİNİZE KÜÇÜK PARÇA ALIN VE KAFES KAPAĞININ 20-30 CM İLERİSİNE KOYUN GELME İHTİMALİ YÜKSEKTİR.AYRICA KAFESİ GÖREMEYECEĞİ BİR YERE KOYARAK DA SİZE ALIŞMASINI SAĞLAYABİLİRSİNİZ.ZAMAN SİZE VE KUŞA BAĞLI OLMAKLA BİRLİKTE 1-2 AY SÜREBİLİR.

ŞeyhSo

Üyemiz
Adı
Soner
Soyadı
Acarlı
Teşekkürler ama yemi dışında ödül maması olayını yaptık onu dahi yemiyo meyveli kraker yiyo bitek, sevdiği meyveyi keşfetmem zor gibi biraz sanki