Ne zaman eşleşirler!!!

y_murat01

Üyemiz
Adı
murat
Soyadı
yazıcı
kuşlarınız eş tutmamış 1 ay bekleyin birbirlerine ve ortama alışmaları için çiftleşme kutusunu çıkarın anlaştıklarında takmanız uygun olur eger 1 ,1.5 ay bekledikten sonra halen biri diğerine vuruyorsa yanına yaklaştırmıyorsa kuşlarınızın birini değiştirme yoluna gidebilirsiniz benim bilgilerim bu kadar üstadlar seni daha iyi aydınlatacaklardır.

Gökhan Peker

Üyemiz
Adı
Gökhan
Soyadı
PEKER
Kuşları alalı 1 hafta oldu. Ancak hala bir hareket yok  confusedtw Dişi erkeği yanına bile yaklaştırmıyor. Bazen dişi farkına varmadan erkek yaklaşıyor öpüyor bir iki kez. Sonra dişi sert bir hamle ile geri gönderiyor erkeği... Erkek ortama alıştı. Dişi ise tünekte akşama kadar hareketsiz duruyor. Bazen sağ ayağını karnına çekiyor. bir anormallik mi var acaba?

aras78

Uzman Üyemiz
Adı
yusuf
Soyadı
yılmaz
dinlenme pozisyonlarında ve uyuklarken ayaklarını karın bölgesine çekerler.
şunu da belirteyin ymurtlayıp yumurtlamaması tamamen zamana bağlı. bende sizin gibi rastgele damızlık seçtim. yalnız seçerken salmada birbiriyle anlaşan 2 kuşu aldım. eve geldikten 1 hafta sonra yumurtladı. yuvalıkta ilk günden takılıydı. ama sitede aylarca yumurta bekleyenler de var kaşıma kusma oldu halde. inş eş tutup yumurtlar. ben çıkarmayın derim dişi hazır kızgın.

Gökhan Peker

Üyemiz
Adı
Gökhan
Soyadı
PEKER
Evet abilerim kardeşlerim...

Kuşlarım birbirlerini kaşımaya başladılar. Yavaş yavaş alışıyorlar birbirlerine... rotfl Bugün erkek dişiyi kaşırken birşey farkettim... Ayağını dişinin sırtına koyuyor ve o şekilde kaşıyor. Normal mi bu... ?
Birde kuşlara mama yapıyorum. Etimek, havuç ve yumurta. Ancak yemiyorlar. Başka mama önerisi olan?
Cevaplar için teşekkürler

Bugra_sari

Üyemiz
Adı
buğra
Soyadı
sarı
ayağını sırtına koyarak kaşıması iyi bi şey çiftleşmeleri için erkek baya kızmış dişide onay verirse yavru alırsın smileki