Yiğitcan KEKEÇ' Alıntı:muhabbet kuşları aynadaki görüntüsünü başka bir kuş zanneder. onunla arkadaşlık kurar, kur yapar, hırçınlaşır. eş seçmek istemez. (diye biliyorum )
Ozan KARABULUT' Alıntı:Konuşturulacak kuş içinde ayna kullanılmaz...Çünkü tek alırız ki konuşturabilelim ama ayna olursa görüntüsünü başka kuş zannedip onla arkadaşlık kurar bir başka deyişle buna heveslenir sizle irtibatı kopar bağ kuramazsınız
Ozan KARABULUT' Alıntı:Konuşturulacak kuş içinde ayna kullanılmaz...Çünkü tek alırız ki konuşturabilelim ama ayna olursa görüntüsünü başka kuş zannedip onla arkadaşlık kurar bir başka deyişle buna heveslenir sizle irtibatı kopar bağ kuramazsınız
aynayi kafesin icine degil karsi duvara koymak istiyorum yani kuslar aynadan diyer altindaki ve ustundeki kuslari gorebilsin diye ayna ile kuslarin arasindaki mesafe 4 mt gibi yinede sakincalimidir acabaSerkan SİPAHİ.' Alıntı:evet ayna işi sakıncalı iş bencede koymak sakıncalı kuş çok hırçınlaşıyor
hocam hiç gerek bile yok zaten 4 çift varsa birbirlerinin sesleri yeterli siz sadece rahatsız etmeden yemini vitaminini mamasını ihmal etmeyin gerisi gelecektirHakan ŞAHİNTÜRK' Alıntı:aynayi kafesin icine degil karsi duvara koymak istiyorum yani kuslar aynadan diyer altindaki ve ustundeki kuslari gorebilsin diye ayna ile kuslarin arasindaki mesafe 4 mt gibi yinede sakincalimidir acaba
Tamam hemserim kizma :'( crying koymuyacam vazgectim byeMert AYDIN' Alıntı:koymayın..