NEDEN BÖYLE OLDU ANLAMADIM

mts.42

Takipçi Üyemiz
S.A Arkadaşlar elimde jumbo kırığı bir erkek var ben bu kuşa aylardır eş beğendiremedim getirdiğim dişilere bu zamana kadar dönüp bakmadı bile, hal ve hareketlerinden kızıştığı belli ama beğenmedi hiçbirini en son dün tanıdığım temiz bir petshoptan kızışmış dişi ingiliz aldım neyse salmaya attım erkek hemen yanaştı bir ilgi bir ilgi öpmeler kur yapmalar falan dişide aynı şekilde istekliydi ama iki saat sonra bi baktım aynı tünekte bile durmuyorlar bugünde tel kafese aldım ikisini ama dövüşüyorlar anlamadım anlaşan kuşlara ne oldu ikiside çok istekliydi kafayı yiyecem ya.Erkeğin resmi altta tırıvırı kuş olsa umrumda değilde kuşum cok güzel masaallah yavru almak istiyorum. Şuan tel kafesteler tekrar birleşme ihtimalleri var mıdır böyle bi tecrube edineniniz var mı ?

rabbani

Uzman Üyemiz
Adı
ÜNAL
Soyadı
YILMAZ
İnşaAllah anlaşırlar.  ama  kuş bellide olmaz  zaman tanıyın acele etmeyin.

Gökhan YILDIZLI

Uzman Üyemiz
Adı
Gökhan
Soyadı
YILDIZ
genelde dişiler eş seçer erkekler değil bence 10-14 gün deneyin yeni gelen dişi ortam değiştirdiği için alışması uzun sürer

DEDE

Takipçi Üyemiz
Adı
ERSİN
Soyadı
DEDE
Dısı bı ortama alıssın yabancılıgını atsın ustunden erkekle arkadas olur ınsallah bekleyın.

mts.42

Takipçi Üyemiz
Dövüşen kuşlar tekrar anlaşır mı bilmiyorum ki bekleyip görecez teşekkürler

canan numan

Uzman Üyemiz
Adı
canan
Soyadı
numan
Nikahta keramet vardır bence biraz sabredin çok tatlı bir mavi Maaşallah.

Gökhan YILDIZLI

Uzman Üyemiz
Adı
Gökhan
Soyadı
YILDIZ
her kavgayı anlaşamadılar diye algılamayın mesela hazır çiftler bile kızışma dönemlerinde aşırı kavga edebilirler siz biraz sabredin

mts.42

Takipçi Üyemiz
İnşallah dediğiniz gibi olur anlaşırlar dişide aynı bunun gibi bulut gibi maşaallah