Neden kavga ediyorlar ?

MHBT35

Üyemiz
http://youtu.be/BKZ2fvOs2cI
Iyi forumlar kuşlarım neden kavga ediyorlar şimdiden teşekkür ederim cevaplarınız için

- Çağrı Gökçek -

daredenkol

Takipçi Üyemiz
Adı
AHMET
Soyadı
ERDİÇ
Kardeşim kuşları eş olarak mı? Yoksa ayrı ayrı alıp kendiniz mi eşe attınız?BÜyük bi ihtimal ya eş oladılar henüz,yada eğer eşlerse korku stres gibi faktörlerden de olabilir.Ama genel anlamda videoda gözüken eş değiller gibi.BEnim gördüm kadarıyla böyle yanlışımda olabilir tabi.

daredenkol

Takipçi Üyemiz
Adı
AHMET
Soyadı
ERDİÇ
Şunuda eklemek isterim eğer ki eşlersede dişi hazır olmadığı için erkeğe böyle davranışlar yapabilir.

MHBT35

Üyemiz
Kuşları eş olarak aldım yem kustuklarını gördüm sadece.

- Çağrı Gökçek -

cem20

Uzman Üyemiz
Adı
Erdoğan
Soyadı
ATEŞ
Kuşlar şuan streste bence.kuşları farklı bir yerden aldınsa en az 3 ay bulundukları ortama adaptasyon süresi tanımalısın.bu süre zarfında kuşları rahatsız etmelisiniz ve huzurlu bir ortamda hissetmelerini sağlamalısınız.yavru almak istiyorsanız bir süre sonra yumurta mamasına ilaveten az miktar keçiboynozu tozu ve tarçın ilave etmelisiniz.havalar biraz daha soğuyunca yemine Nijer koyabilirsiniz.suluklarına haftada 1 az miktar süzme bal koyabilirsiniz.gerisi sabır ve şansa kalmış bir durumdur.kuşları olduğunca rahatsız etmemeye gayret gösterin.bol muhabbetler.

MHBT35

Üyemiz
Başka yere taşınacaz inşallah. Yer değişimi onları etkilermi ?

Başka yorum yapabilecek varsa mutlu olurum.

- Çağrı Gökçek -

muhabbett_

Takipçi Üyemiz
Adı
ahmet çağlar
Soyadı
erdal
BU MU KAVGA :) HİÇ BİR PROBLEM YOK HENÜZ EŞ TUTMAMIŞLAR O KADAR ! BUNLARI SORUN ETMEMENİZ LAZIM HERŞEY YOLUNA GİRECEKTİR BİR MÜDDET SONRA KUŞLAR GÜZEL MAŞALLAH ÖZELLİKLE ERKEK OLAN ;)