Nefes alirken cereden gelen hırıltı

Ali guvenc

Üyemiz
Adı
Ali
Soyadı
Guvenc
7 aylik disi bir muhabbet kusum var hicbir sorunu yok eglencesi yemesi falan yerinde faka rahat nefes alamiyor ceresinden hirilti pit pit ses geliyor tikali gibi tuzlu su yaptim acilmadi pecete sivriltip soktum yine acilmadi ne yaptiysam olmadi birde cerenin ust kisminda başindaki tuylerin basladigi ilk kisimds cok cok hafif tuy dokulmesi var deri  gozukuyor yani sizce neden gagasini aciyor arada bogazinda bir sey kalmis gibi bunun nedeni nedir?

selçuk ata

Takipçi Üyemiz
Adı
selçuk
Soyadı
ata
Ben böyle durunlarda hemen vitamin vs vermeden yana değilim. Haftada 3 gün sarımsak katarım suluklarına . Yarım suluğa bir diş sarımsağı 5e6ya böler katarım 24 saat sonra çekerim suyu onun dışında haftanın İki günü de yarım suluğa 3 damla elma sirkesi damlatırım ve kuşlarım canavar gibi bitanesinde böyle atlattım sorunu . Hele bir çiftim var sarımsak hastası bir çekilde suluktan çıkarıp yiyorlar :)

Nurialkan6640

Yeni Üyemiz
Adı
NURİ
Soyadı
ALKAN
Merhaba  kusunuz nefes alıp verirken kuyrugu atıyor ise hırıltının  yanında  kusunuzda  astım  söz konusudur.
Bu gibi durumlarda ne  yapılması gerektigi konusunda    aviastım  vs  ilaclara  basvurmanız gerekmektedir.