Nefes Darlığı, Hırıltı ve Gırtlak Altı Şişmesi.. AciL Yardım Lütfen !!!

Mehmet Akif ÇINGIL

Yeni Üyemiz
Adı
Mehmet Akif
Soyadı
ÇINGIL
Kuşumda yaklaşık 1 aydan beri bi hırıltı var, başlarda hava değişklğidir falan diye çok üstüne düşmedim ama son 1 haftadır kursağında şişlik ya da iltihab olduğundan şüpheleniyorum. Yem ve su içmede bi sıkıntı yok ama nefes alırken zorlanma, hırıltı ve kuyruk atması oluyor.. Yardımlarınızı bekliyorum, şimdiden teşekkür ederim..

Gökhan YILDIZLI

Uzman Üyemiz
Adı
Gökhan
Soyadı
YILDIZ
kardeş tarım ilacı veya veteriner ilacı satan bir yerden baytril %5 enjeksiyonluk çözelti al 5 gün süre ile ağzına 2 damla damlat daha sonra 5 günde vitamin ver

Mehmet Akif ÇINGIL

Yeni Üyemiz
Adı
Mehmet Akif
Soyadı
ÇINGIL
Gökhan YILDIZLI' Alıntı:
kardeş tarım ilacı veya veteriner ilacı satan bir yerden baytril %5 enjeksiyonluk çözelti al 5 gün süre ile ağzına 2 damla damlat daha sonra 5 günde vitamin ver
Krdeş yorumun için öncelikle tşk ederim.. Bytril aldım ben ama onu suyuna katıyordum 2ml falan. Doğrudan ağza damlatmada bi sıkıntı olmaz dimi ?

Gökhan YILDIZLI

Uzman Üyemiz
Adı
Gökhan
Soyadı
YILDIZ
olmaz en etkili yöntem bu diğer türlü suya kattığın zaman hayavan suyu içene kadar ilaç etkinliğini kaybedebilir, ayrıcak kursak mantarı içinde siteyi araştırın.

Mehmet Akif ÇINGIL

Yeni Üyemiz
Adı
Mehmet Akif
Soyadı
ÇINGIL
Gökhan YILDIZLI' Alıntı:
olmaz en etkili yöntem bu diğer türlü suya kattığın zaman hayavan suyu içene kadar ilaç etkinliğini kaybedebilir, ayrıcak kursak mantarı içinde siteyi araştırın.
Yaşına bakmayı unutmuşum 'kardeş' dediğim için kusura bakma :) Eyvallah abi tşk ederim bi denicem..

ahkara46

Uzman Üyemiz
Adı
ahmet
Soyadı
kara
%5'lik çözelti seyreltilmeden direk ağza damlatmak kuşa ağır geliyor, ben denedim, ilk denememde yerli kuşumun direnci çok düştü, 2 hafta sonra kuş öldü, ölümün hastalıktan değil baytrilden olduğuna eminim, eşinde de aynı problem vardı, onun ağzına damlatmadım, o yaşıyor...

faruk_79

Uzman Üyemiz
Adı
FARUK
Soyadı
ŞANLI
Bytril fazla kaçırma sonra kusda erıme ve kısırlık olabılır geçmiş olsun.

Gökhan YILDIZLI

Uzman Üyemiz
Adı
Gökhan
Soyadı
YILDIZ
Ahmet KARA.' Alıntı:
%5'lik çözelti seyreltilmeden direk ağza damlatmak kuşa ağır geliyor, ben denedim, ilk denememde yerli kuşumun direnci çok düştü, 2 hafta sonra kuş öldü, ölümün hastalıktan değil baytrilden olduğuna eminim, eşinde de aynı problem vardı, onun ağzına damlatmadım, o yaşıyor...
ben defalarca damlattım hiç bir sorun olmuyor, siz fazla damlatmış olabilirsiniz