NEKTON E

Kutay10

Üyemiz
Adı
Kutay
Soyadı
Aslan
Merhabalar Evimde hobi amaçlı 4 takım show ve ingiliz besliyorum NEKTON E almayı düşünüyorum bu ürünü kullanan verim alan varmıdır tavsiye ediyormusunuz. Standart suluklara kaç ölçek koymalıyım. Bilgilerinizi rica ederim :)

SM-G610F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

AyhanOtcuoglu

Site Moderatörü
Yönetici
Adı
Ayhan
Soyadı
OTÇUOĞLU
Boş bir ürün değildir.
Ancak hiçbir ürün sihirli değildir. Üreyemeyecek çiftlere verilmesi durumunda faydası olmayacaktır. Üremeye hazırlanmış çiftlere verildiğinde yumurtlama süresini öne çekmekte ve yumurta verimini arttırmaktadır.
Tekrar hatırlatmak isterim ki: Eğer kuşlar üremiyorsa bu kuşların değil kuşçunun sorumluluğudur. Gözlem, teşhiş, tedavi uygulamak kafesteki hayvanın sorumluluğunda değildir.

Kutay10

Üyemiz
Adı
Kutay
Soyadı
Aslan
Ayhan OTÇUOĞLU' Alıntı:
Yerli ürün almanızı öneririm.
Ayhan bey aydınlattınız beni teşekkür ederim degerli cevaplariniz için. Yerli ürün tavsiyenizi yazarsanız çok sevinirim

AyhanOtcuoglu

Site Moderatörü
Yönetici
Adı
Ayhan
Soyadı
OTÇUOĞLU
Yerli Markalardan hepsi olabilir. Veterinere gidin E vitamini ve Selenyum olarak beraber satılmaktadır. İsteyin vereceklerdir.
Genelde piyasada "E vit Se" diye de anılır bazı petshop ve yem satılan yerlerde de bulunabiliyor. 100 gr lık poşetlerle satılanları çok yaygındır.

CapTainATLAS

Üyemiz
Web sitesi
www.atlasbilgisayar.net
Adı
SERKAN ATLAS
Soyadı
İNCE
Kutay ASLAN' Alıntı:
Merhabalar Evimde hobi amaçlı 4 takım show ve ingiliz besliyorum NEKTON E almayı düşünüyorum bu ürünü kullanan verim alan varmıdır tavsiye ediyormusunuz. Standart suluklara kaç ölçek koymalıyım. Bilgilerinizi rica ederim :)

Şahsen nekton E kullanıyorum. Ama mamada yumutlamaya hazırken erkek yumurta tamamlama binme evresinde döllerken mutlaka mamada giriyorum. Faydası varmı dersen var. Ama suda değil mamada.

MEHMET KOÇ

Uzman Üyemiz
Web sitesi
www.cubbeliahmethoca.tv
Adı
MEHMET
Soyadı
KOÇ
nektonun etkisi illaki vardır ama biraz türkiye de abartılmış bir ürün. ben bu şekilde düşünüyorum buna vereceğiniz paraya röhnfried in taubenfit-e50 sini kullanmanızı tavsiye ederim. verdiğiniz paranın karşılığını tam olarak alacağınız bir ürün.

Kutay10

Üyemiz
Adı
Kutay
Soyadı
Aslan
Mehmet KOÇ' Alıntı:
nektonun etkisi illaki vardır ama biraz türkiye de abartılmış bir ürün. ben bu şekilde düşünüyorum buna vereceğiniz paraya röhnfried in taubenfit-e50 sini kullanmanızı tavsiye ederim. verdiğiniz paranın karşılığını tam olarak alacağınız bir ürün.
Teşekkuŕ ederim tavsiyenizi deneyeceğim

Murat Aktaş

Üyemiz
Adı
Murat
Soyadı
Aktaş
Mehmet KOÇ' Alıntı:
taubenfit-e5 nasıl etkisi oluyor mu gözle görünen

özcanduman

Site Moderatörü
Adı
Özcan
Soyadı
Duman
Kutay ASLAN' Alıntı:
Ayhan bey aydınlattınız beni teşekkür ederim degerli cevaplariniz için. Yerli ürün tavsiyenizi yazarsanız çok sevinirim

Biyoteknik firmasının Avisol Se  ürünü. ..
Saygılar. .