NEKTON-S

öztunc

Üyemiz
Adı
Hüseyin
Soyadı
öztunc
SELAM ARKADASLAR  BYRTİL %2.5  TEDAVSİSİNDEN  SONRA NEKTON-S  SUPERVİT  AVİT-K HANGİSİNİ VEREYİM YARDIMLARINIZI BEKLIYORUM

NOT: KUS İSHAL VE KUYRUK TİTREMESİ VARDİ

öztunc

Üyemiz
Adı
Hüseyin
Soyadı
öztunc
NEKTON-S  SUPERVİT  AVİT-K her 3 de elimde suan mevcut ama nekton-s tek veriliyormu ? nekton-e ile verildiniz duydum ? kuşlar yavru

Yahya SAYIN

Uzman Üyemiz
Adı
Yahya
Soyadı
SAYIN
Hüseyin ÖZTUNÇ.' Alıntı:
SELAM ARKADASLAR  BYRTİL %2.5  TEDAVSİSİNDEN  SONRA NEKTON-S  SUPERVİT  AVİT-K HANGİSİNİ VEREYİM YARDIMLARINIZI BEKLIYORUM

NOT: KUS İSHAL VE KUYRUK TİTREMESİ VARDİ
Bütün antibiyotik kullanımlarından sonra kesinlikle enaz birgün AVİT-K verilmelidir.Anitibiyotiklerin bagırsaklara vermiş oldugu tahrişleri ve kanamaları kapatması için...Ondan sonra gerekirse diğer vitaminler verilir.

Yahya SAYIN

Uzman Üyemiz
Adı
Yahya
Soyadı
SAYIN
Hüseyin ÖZTUNÇ.' Alıntı:
NEKTON-S  SUPERVİT  AVİT-K her 3 de elimde suan mevcut ama nekton-s tek veriliyormu ? nekton-e ile verildiniz duydum ? kuşlar yavru
---Nekton S tek başına verebilirsin.
---Nekton E tekbaşına verilmez bunu Nekton S ile birlikte karıştırarak vereceksiniz.(Nekton E yumurtalı ve yavrulu kuşlara verilmez.eşe atacagınız kuşlara verilir veya yavrularını uçurmuş yeniden yumurta yapacak çiftlere verilir , yumurta dolulugu için)

öztunc

Üyemiz
Adı
Hüseyin
Soyadı
öztunc
yahya abi tsk ederim  , pazartesi byrtil %1.5 e başlamişdim bugun carsamba  3 gun oldu  kuyruk titreme ve ishal vardi devam edeyimmi yoksa ,  kesip avit-k mi vereyim ?