NEKTON

karahanuzun

Uzman Üyemiz
Adı
Karahan
Soyadı
UZUN
FAYDALI BİR ÜRÜNE BENZİYOR UMARIM  KULLANAN ÇIKAR VE BİZLERDE FAYDANLANMIŞ  OLURUZ

Decadia

Takipçi Üyemiz
Adı
KERİM
Soyadı
YAPAR
Bende bugun Nekton e vitamını sıparısı verdım.

Behzat TİĞİZ

Powermaxmama.com
Yönetici
Web sitesi
www.powermaxmama.com
Adı
Behzat
Soyadı
Tiğiz
nekton s kullandım güzel bir vitamindir..diğer bir ürününüde günay usta kullandı gorunce yorum yapacaktir..
nekton s nin kullanım dozu 1 litreye 1 gramdir

kotkafa

Site Moderatörü
Yönetici
Adı
Günay
Soyadı
Dönmez
Başka birisi daha iyisini yapana kadar Nekton markalı ürünler artık benim vazgeçilmezlerimden. Nekton S, Nekton E, Nekton BİO bunlar üreticide olması gerekenlerden. Nekton S bulunan vitaminlerden ziyade mineraller daha önemlidir...ben içinde bulunan 18 L formnda parçalanmış mineraller yüzünden bu ürünü aldım ve kuşlar bu durumdan gayet memnun gözüküyor. Kutu içerisinde 1 ölçek çıkıyo o ölçekle 1 litre suya 1 ölçek veriyorum.

Nekton ürünlerini MyBestPetshop adresinden alabilirsiniz. 35 - 70 - 140 - 150 ve 375 gram olarak ambalajları var. Ben en son 150gr Nekton S 65TL olarak almıştım - http://www.mybestpetshop.com/nekton-vitamini-150g-p-763.html

harunavci.07

Takipçi Üyemiz
Adı
Harun
Soyadı
Avcı
Günay DÖNMEZ' Alıntı:
Başaka birisi daha iyisini yapana kadar Nekton markalı ürünler artık benim vazgeçilmezlerimden. Nekton S, Nekton E, Nekton BİO bunlar üreticide olması gerekenlerden. Nekton S bulunan vitaminlerden ziyade mineraller daha önemlidir...ben içinde bulunan 18 L formnda parçalanmış mineraller yüzünden bu ürünü aldım ve kuşlar bu durumdan gayet memnun gözüküyor. Kutu içerisinde 1 ölçek çıkıyo o ölçekle 1 litre suya 1 ölçek veriyorum.
Bilgi İçin Saol Günay Hocam. . .

Yahya SAYIN

Uzman Üyemiz
Adı
Yahya
Soyadı
SAYIN
Nekton S ve Nekton E kullanacaklar lütfen ikisini bir alıp kullanın, faydasını kat kat fazla görün...(nekton E alıpta nekton S almamazlık yapmayın)

Decadia

Takipçi Üyemiz
Adı
KERİM
Soyadı
YAPAR
Nekston e toz halınde hemde Quıko sıvı e vıtamını aldım bugun ,ürünler elıme gectı.mybestpetshoptan 35 gr lık ıkısı 69 Tl

mehtapyılmaz

Uzman Üyemiz
Adı
Mehtap
Soyadı
Yılmaz Maraşlıoğlu
Bende bugün Nekton E aldım ama kullanımı tam anlayamadım ne kadar sura ne kadar  nekton ekoymalıyım yardımcı olursanız sevinirim.