nelerim eksik ? [VİDEOLU]

Batuhan26

Uzman Üyemiz
Web sitesi
www.facebook.com
Adı
Batuhan
Soyadı
Sevinç
evet bu benım kafesim  hafta sonu temizliyecegim suan bıraz kirli video da cektım sızce nelerım eksık cıftlesmelerı ıcın daha neler yapmalıyım ? dişi suan tuyde gıbı cok tuy dokuyor ama cok ısteklı erkegı kasıyor sonra kasınmak ıcın erkege dogru kafa egıyor ama erkegın umrunda bile değil iyi anlasıyorlar kavga etmedıler tek sorun cıftlesmıyolar erkek bıraz ısteksız nıjer verıyorum vitamin7 dıye bırsey var ondanda verıyorum arasıra cunku cok kokuyor cok sık vermek ıstemıyorum peki çiftleşmeleri icin daha neler yapmalıyım?

yuvalıga talaş koydum bı abı begenmemıstır ondan gırmıyor dedı talası cıkarttım normal durdu 1-2 hafta yıne gırmedı bende sımdı kendı yem kabuklarından koydum belkı gırer dıye düşündüm 

kafesım hakkında

nelerım eksık neler yapmalıyım  :-[ :-[

video net değil telefonla cektım uzgunum  :(

speedy sarı

Uzman Üyemiz
Adı
Uğur
Soyadı
SARI
Kafes yüksekte, tünekler güzel, yuvalık geniş, güzel ve düzenli bakım yaptığınıda biliyorum Batuhan... Şöylede birşey varki sen kuşları eve yeni getirdiğin için önce ortama alışmaları lazım daha sonra yumurtalar gelecektir inşallah, zaten bu çift eve gelmeden önce çiftleşen çiftindi değil mi?

Batuhan26

Uzman Üyemiz
Web sitesi
www.facebook.com
Adı
Batuhan
Soyadı
Sevinç
Uğur Süleyman SARI' Alıntı:
Kafes yüksekte, tünekler güzel, yuvalık geniş, güzel ve düzenli bakım yaptığınıda biliyorum Batuhan... Şöylede birşey varki sen kuşları eve yeni getirdiğin için önce ortama alışmaları lazım daha sonra yumurtalar gelecektir inşallah, zaten bu çift eve gelmeden önce çiftleşen çiftindi değil mi?
evet abi o çift yuvalıktan kacıyorlar sankı bunun nedenı ne olabılır ?

karahanuzun

Uzman Üyemiz
Adı
Karahan
Soyadı
UZUN
..batuhan  yem  su vitamin  kalsiyum minerali  eksik  etme  ve sabır  et  sende  benm  gibi  acele  ediyorsun  hiç yoklarmış  gibi davran  ilk show jumbo  çiftim  10  bende  kaldı baktım ettim  neler  neler sonra  bir  arkadasa gönderdim  10 gün sonra  yumurta haberi  geldi  bu  işler  böyle  sabır  sabır  sabır  helede  jumboda  tek eşle  çok zor  yavru alman  en az  en azz 2  çift  olmalı....

speedy sarı

Uzman Üyemiz
Adı
Uğur
Soyadı
SARI
Karahan UZUN.' Alıntı:
..batuhan  yem  su vitamin  kalsiyum minerali  eksik  etme  ve sabır  et  sende  benm  gibi  acele  ediyorsun  hiç yoklarmış  gibi davran  ilk show jumbo  çiftim  10  bende  kaldı baktım ettim  neler  neler sonra  bir  arkadasa gönderdim  10 gün sonra  yumurta haberi  geldi  bu  işler  böyle  sabır  sabır  sabır  helede  jumboda  tek eşle  çok zor  yavru alman  en az  en azz 2  çift  olmalı....
Karahan abi herkes tutturmuş sabır sabır sabır diye... Tamam sabırda gereklide bir yere kadar yani. Yumurtayı özveriyle, çalışmakla, okuyup araştırmakla alırız kuştan. SABIR YUMURTA YAPMAZ, SABIR KUŞU YUMURTLATMAZ

karahanuzun

Uzman Üyemiz
Adı
Karahan
Soyadı
UZUN
işte  bunlar  içinde  sabır  ugurcum :)  10 ay bekledim  benm için standart  10 aydı ve  gönderdim arkadaşa dediğim gibi  10  gün sonra  yumurta  aldı ama  yumurta  almaklada  bitmiyo  yine sabredip  bakmak lazım  kimisi  1  sene  2  sene  bırakmıyor  kuşun peşini yani  tecrube demek zaten  sabır  demek sabır  demek saten tecrube demek.......sabreder dener  dener sabredersin kardeşim....

speedy sarı

Uzman Üyemiz
Adı
Uğur
Soyadı
SARI
Karahan UZUN.' Alıntı:
işte  bunlar  içinde  sabır  ugurcum :)  10 ay bekledim  benm için standart  10 aydı ve  gönderdim arkadaşa dediğim gibi  10  gün sonra  yumurta  aldı ama  yumurta  almaklada  bitmiyo  yine sabredip  bakmak lazım  kimisi  1  sene  2  sene  bırakmıyor  kuşun peşini yani  tecrube demek zaten  sabır  demek sabır  demek saten tecrube demek.......sabreder dener  dener sabredersin kardeşim....
Yok öyle bişey abi... Senin yavru büyütmeye verdiğin örnekten yola çıkacak olursak insamların hepsi sabrı sayesinde yaşıyo gibi bişey olur. Seven yapar araştırır çalışır didinir yapar. Öle çok uzun süreler beklemelere gerek yok yani

Vedat ŞEN

Uzman Üyemiz
Adı
Vedat
Soyadı
ŞEN
Karahan UZUN.' Alıntı: