M Murat TÜRK Takipçi Üyemiz Katılım 30 Ocak 2012 Mesajlar 194 Konum Şişli / İSTANBUL Adı Murat Soyadı TÜRK 28 Mar 2012 #1 Üretimhaneye almayı düşündüğüm nem cihazı artıları olucağını düşünüyorum peki sizce eksileri olabilirmi.
Üretimhaneye almayı düşündüğüm nem cihazı artıları olucağını düşünüyorum peki sizce eksileri olabilirmi.
P PROGRAMCI Uzman Üyemiz Katılım 6 Ara 2010 Mesajlar 2,803 Konum MARDİN Adı HALİL İBRAHİM Soyadı ÇABUK 28 Mar 2012 #2 eğer nem seviyeniz düşükse kullanabilirsiniz faydası olacaktır kanaatindeyim hayırlı olsun şimdiden
G geum Uzman Üyemiz Katılım 21 Ağu 2011 Mesajlar 1,438 Konum İstanbul Adı Umut Soyadı GENÇ 28 Mar 2012 #3 Mevcut nem oranınız düşük ise faydalı olacaktır ama normal seviyelerdeyse bence gerek olmayabilir.
M Murat TÜRK Takipçi Üyemiz Katılım 30 Ocak 2012 Mesajlar 194 Konum Şişli / İSTANBUL Adı Murat Soyadı TÜRK 28 Mar 2012 #4 Üretimhanenin nem oranını bilbiyorum.Nem ölçer yerine bu cihazı alırsam hem nem durumunu görmüş olurum hem de nemi sabit tutmuş olurum diye düşünüyorum.
Üretimhanenin nem oranını bilbiyorum.Nem ölçer yerine bu cihazı alırsam hem nem durumunu görmüş olurum hem de nemi sabit tutmuş olurum diye düşünüyorum.
G geum Uzman Üyemiz Katılım 21 Ağu 2011 Mesajlar 1,438 Konum İstanbul Adı Umut Soyadı GENÇ 28 Mar 2012 #5 isterseniz bunu alın önce belki ideal seviyededir nem oranınız http://www.hepsiburada.com/Liste/arzum-bebbe-nem-ve-sicaklik-olcer/productDetails.aspx?productId=oyunar860&categoryId=311643#Gorseller
isterseniz bunu alın önce belki ideal seviyededir nem oranınız http://www.hepsiburada.com/Liste/arzum-bebbe-nem-ve-sicaklik-olcer/productDetails.aspx?productId=oyunar860&categoryId=311643#Gorseller
B blackdevil41 Uzman Üyemiz Katılım 25 Nis 2010 Mesajlar 2,495 Konum Kocaeli Adı Hilmi Soyadı AKYILDIZ 28 Mar 2012 #6 Yazın pek ihtiyaç olmuyor ama kışın ısıtıcı yanan yerde önemli nem oranı düşüyor ben sıcak nem cihazını tercih ediyorum
Yazın pek ihtiyaç olmuyor ama kışın ısıtıcı yanan yerde önemli nem oranı düşüyor ben sıcak nem cihazını tercih ediyorum
P polsuder Uzman Üyemiz Katılım 24 Tem 2011 Mesajlar 966 Konum manisa Web sitesi www.imparatorogame.com Adı Süleyman Soyadı DERMENLİ 28 Mar 2012 #7 Halil İbrahim ÇABUK' Alıntı: eğer nem seviyeniz düşükse kullanabilirsiniz faydası olacaktır kanaatindeyim hayırlı olsun şimdiden Genişletmek için tıkla ...
Halil İbrahim ÇABUK' Alıntı: eğer nem seviyeniz düşükse kullanabilirsiniz faydası olacaktır kanaatindeyim hayırlı olsun şimdiden Genişletmek için tıkla ...