Nemlendirici Cihaz Alıcam,Öneri Tavsiye yardımcı Olurmusunuz?

daredenkol

Takipçi Üyemiz
Adı
AHMET
Soyadı
ERDİÇ
Selamun aleyküm arkadaşlar.evde hobi olarak beslediğim muhabbet kuşlarım için nemlendirme cihazı almak istiyorum.bu konuda tecrübeli arkadaşların tavsiyesine ihtiyacım var.Teşekkürler

aras78

Uzman Üyemiz
Adı
yusuf
Soyadı
yılmaz
tek kuş için cihaza gerek yok usta. bi kaba suyu koy onuda kaloriferin ya da sobanın neyse artık, onun yanında bırak.

BORABAY

Uzman Üyemiz
Adı
BORA
Soyadı
DERİCİ
Ahmet ERDİNÇ' Alıntı:
Selamun aleyküm arkadaşlar.evde hobi olarak beslediğim muhabbet kuşlarım için nemlendirme cihazı almak istiyorum.bu konuda tecrübeli arkadaşların tavsiyesine ihtiyacım var.Teşekkürler
Ahmet kardeşim sen önce bir nem ölçer al .Ortamın nemini bir ölç.İzmirde şu mevsimde nem oranı %70 civarındadır.Kuşlara ise ideal nem oranı %50-%55 oranıdır..Kullandıgın ısıtıcı evin nemini kurutuyor ve bu degerlerin alltında çıkarsa o zaman çelik bir tabaga su koy ,ısıtıcının civarına koy su buhar olur ortamı nemlendirir ve sorun çözülür.

daredenkol

Takipçi Üyemiz
Adı
AHMET
Soyadı
ERDİÇ
Teşekkür ederim kardeşim cevabın için.peki önerebileceğin nem ölçüm cihazı varmıdır acaba.Arzum bebe diye bi alet gördüm ama uygunmudur bilmiyorum?

alibeyk

Uzman Üyemiz
Adı
mert
Soyadı
aydın
Bora DERİCİ' Alıntı:
Ahmet kardeşim sen önce bir nem ölçer al .Ortamın nemini bir ölç.İzmirde şu mevsimde nem oranı %70 civarındadır.Kuşlara ise ideal nem oranı %50-%55 oranıdır..Kullandıgın ısıtıcı evin nemini kurutuyor ve bu degerlerin alltında çıkarsa o zaman çelik bir tabaga su koy ,ısıtıcının civarına koy su buhar olur ortamı nemlendirir ve sorun çözülür.
+11

Yusuf BÜLGÜN

Takipçi Üyemiz
Adı
Yusuf
Soyadı
BİLGİN
wollex marka aldım.
şimdilik memnunum.
nevşehir kurak iklimdir. nem pek olmaz.
şu anda normal şartlarda nem oranı %28-29 oluyor.
cihazı çalıştırıyorum 4-5 saat içinde en düşük ayarında nem oranı %34-35 oluyor.
34-35  nem oranı bulunduğum ortama göre iyi sayılır. ayarını yükseltip daha fazla
açma ihtiyacı hissetmiyorum.
http://www.hepsiburada.com/liste/wollex-iyonizer-ozellikli-ultrasonik-nemlendirici-koyu-mavi/productDetails.aspx?productId=ailewlxwx-rd106km&categoryId=303171