Nemli Mama

eneser

Yeni Üyemiz
Adı
Enes
Soyadı
Ergüner
Merhaba arkadaşlar.
Kuşlara direkt verebileceğim 2-3 gün durduğunda sorun olmayacak nemli mama arıyorum.Üretimhaneye Pazarları ve bayramlarda gidemiyorum o yüzden böyle birşey bulabilirsem çok ikrama geçecek.Şimdiden cevaplarınız için teşekkürler.

rabbani

Uzman Üyemiz
Adı
ÜNAL
Soyadı
YILMAZ
Böyle bir  mama yokturdur bence sadece kuru mama ile bu düşünceniz gercekleşir ama  taze verilen mamanın yerini ne tutarki selametle 
,

devran58

Uzman Üyemiz
Adı
AYHAN
Soyadı
YILDIRIM
böyle bir mama yok ancak normal hazır satılan misal inci mama bunu verebilirsiniz genelde nemlendiriyoruz veri,riken ama bazen kuru vermek gerekiyor

akvaryumcu

Yeni Üyemiz
Adı
Ahmet
Soyadı
TARIK
Ben kanaryalarım için nemli mama alıyordum ve bir kaç güne kalmadan kuşlarım afiyetle yiyorlardı, hatta birbirlerine saldırıyorlardı yemek için, açık satın aldığım için markasını bilmiyorum, aldığım yerdeki satıcıya da gitmek istemiyorum aşırı pahalı sattığı için Petshopu olan arkadaşlar yardımcı olursa sevinirim... ( Yağlı kekin dağıtılmış haline benziyordu mama ve kokusu baya güzeldi.)

polsuder

Uzman Üyemiz
Web sitesi
www.imparatorogame.com
Adı
Süleyman
Soyadı
DERMENLİ
Ben mamanın ve suyun her gün tazelenmesinden yanayım eğer vaktimiz yoksa başka meşgale bulalım kendimize hayvanlara yazık etmeyelim :(

omer_ceylan

Yeni Üyemiz
Adı
Ömer Faruk
Soyadı
CEYLAN
Ben mamayı yavrularıma hergün sabah erkenden verip 3 saat sonra alıyorum 3 günde rahatlıkla buzdolabında bozulmadan duruyor zaten 3 gündede bitiyor.