bunu yazdığıma petşop işletmecileri bana çok kızacak

ama önce sana birşeyler söylemek isterim...aslında bu sana özgü değil, birçok site üyesi bunu yapıyor ama senin açmış olduğun konuda söylemek nasip oldu ;D inşallah bana darılmazsın.
Arkadaş bunu anlamaya çalışıyorum, bu sitede millyontane vitaminle ilgili yazılar varken neden gidip adı sanı belli olmayan birşey alıp ondan sonra gelip sitede ne olduğunu ve ne işe yaradığını soruyorsunuz. Ne olduğunu bilmediğiniz şeyleri neden alıyorsunuz anlamıyorum.

Christopher Columbus öleli asırlar oldu ve o günden bu yana dünyada keşvedilecek yeni pek birşey kalmadı, yani gidip saçma sapan ne olduğunu bilmediğiniz birşeye avuç dolusu para vereceğinize, kendini ıspatlamış ve onlarca profesyonel üretimhanede kullanılan uygun fiyatlı vitaminleri almıyorsunuz. Petlerde vitamin adı altında satılan birçok ürün çok kozmetikdir ve genellikle pek işe yaramazlar, bunu aklınızın bir ucuna yazın bence. Onun yerine hayvansal ilaç satan eczanelerden gerçek vitaminler alıp kullanın. Sitede ararsanız isimleri de var cisimleri de var.