neo terramycin+vitamin etkili bi ilac fakat ayni isi gorurmu bilemiycem kullanan arkadaslar tecrubelerini paylasirlarsa bizde bilgi sahibi oluruz.A.Recep YAMAN' Alıntı:neo terramycin+vitamin ilacıda aynı işi görebilir mi acep
Damizlik olanlarda hic bi anormal durum gozlemlemedim. Olen yavrularda kararma ve sisme var. Bi arkadastan bi kac cift kus getirmistim ondan sonra boyle olmaya basladi muhtemelen getirdigim kuslar tasiyiciydi die tahmin ediyorumMustafa ALACA' Alıntı:geçmiş olsun. eğer daha önce başka bir konuda anlatmadıysanız damızlıkların ve yavruların gösterdigi belirtileri, dışkı durumlarını ve ölen yavruların deri renklerini biraz detaylı anlatırsanız belki daha net bir yardım gelebilir.
kursaklar hava ilemi doluyordu?Tolga GÜMÜŞ' Alıntı:Suan icin resim mevcud degil. Bi daha olum olursa (isallah olmaz) resim eklerim. Olen yavrularda kursak sismesi ve kararma vardi
Evet kursak hava ile dolu oluyorBehsat TİĞİZ' Alıntı:kursaklar hava ilemi doluyordu?
kursaktan baska hava ile dolan bir bölge varmı mesela kursagin alt tarafi falan? öğleden sonra tlf la ulasın bana tedaviyi detaylı anlatırım size.Tolga GÜMÜŞ' Alıntı:Evet kursak hava ile dolu oluyor