neomivet ilaci ariyorum

saldiray

Üyemiz
Adı
tolga
Soyadı
gümüş
Arkadaslar yavru olumleri yasamaktayim okudugum bi kac makalede neomivet onermis ustatlarimiz. Ben bu ilaci bulamadim elinde olan veyahut temin edip kargo  ilele gonderebilecek bi arkadas ariyorum.

zaqwer

Takipçi Üyemiz
Adı
RECEP
Soyadı
YAMAN
neo terramycin+vitamin    ilacıda aynı işi görebilir mi acep

saldiray

Üyemiz
Adı
tolga
Soyadı
gümüş
A.Recep YAMAN' Alıntı:
neo terramycin+vitamin    ilacıda aynı işi görebilir mi acep
neo terramycin+vitamin etkili bi ilac fakat ayni isi gorurmu bilemiycem kullanan arkadaslar tecrubelerini paylasirlarsa bizde bilgi sahibi oluruz.

mustafa alaca

Üyemiz
Adı
MUSTAFA
Soyadı
ALACA
geçmiş olsun. eğer daha önce başka bir konuda anlatmadıysanız damızlıkların ve yavruların gösterdigi belirtileri, dışkı durumlarını ve ölen yavruların deri renklerini biraz detaylı anlatırsanız belki daha net bir yardım gelebilir.

saldiray

Üyemiz
Adı
tolga
Soyadı
gümüş
Mustafa ALACA' Alıntı:
geçmiş olsun. eğer daha önce başka bir konuda anlatmadıysanız damızlıkların ve yavruların gösterdigi belirtileri, dışkı durumlarını ve ölen yavruların deri renklerini biraz detaylı anlatırsanız belki daha net bir yardım gelebilir.
Damizlik olanlarda hic bi anormal durum gozlemlemedim. Olen yavrularda kararma ve sisme var. Bi arkadastan bi kac cift kus getirmistim ondan sonra boyle olmaya basladi muhtemelen getirdigim kuslar tasiyiciydi die tahmin ediyorum

Behzat TİĞİZ

Powermaxmama.com
Yönetici
Web sitesi
www.powermaxmama.com
Adı
Behzat
Soyadı
Tiğiz
neomivet sadece neomisin icerir.neo termisinin icinde ayrıca oksitetrasiklin de iceriyor.. genelde e coli enfeksiyonlari icin kullanırda.. ama gunumuzde kümeslerde e coli ilerleyip ilaclara karsı bagısıklık sağlayacagı icin pek işe yaracagını zannetmiyorum..  ölen yavrularınızın resimlerini koyarmısınız yardımcı olmaya calısacagım

saldiray

Üyemiz
Adı
tolga
Soyadı
gümüş
Suan icin resim mevcud degil. Bi daha olum olursa (isallah olmaz) resim eklerim. Olen yavrularda kursak sismesi ve kararma vardi

haldun çokuçar

Yeni Üyemiz
Adı
haldun
Soyadı
çokuçar
selam geçmiş olsun hocam aymı durum bende de var.yavru alamıyorum bir türlü.Aradığın ilaç vilsan firmasının direk aç iste vakit kaybetme bence