Nerede hata yapıyorum?

Samet Güçlü

Üyemiz
Adı
Samet
Soyadı
Güçlü
Merhaba Arkadaşlar. 18 ağustosta ilk yumurtasını veren çiftim  dün itibarıyla yuvadan çıktı oturmamaya başladı yumurtaları kontrol ettim hepsi boştu. Halbuki düzenli bir şekilde mamasını yemini suyunu veriyordum. Vitaminde kullandım. Kalamar kemiğine kadar herşey tamam. Ama bir türlü yavru alamadım. Yaşadıkları ortam çok güzel güneş görüyordu. Müzik bile açıyordum. Yine de olmadı.Acaba farklı ilaçlar mı kullanmam gerekiyor. Nerede hata yapıyor olabilirim.

ahkara46

Uzman Üyemiz
Adı
ahmet
Soyadı
kara
Samet GÜÇLÜ' Alıntı:
Merhaba Arkadaşlar. 18 ağustosta ilk yumurtasını veren çiftim  dün itibarıyla yuvadan çıktı oturmamaya başladı yumurtaları kontrol ettim hepsi boştu. Halbuki düzenli bir şekilde mamasını yemini suyunu veriyordum. Vitaminde kullandım. Kalamar kemiğine kadar herşey tamam. Ama bir türlü yavru alamadım. Yaşadıkları ortam çok güzel güneş görüyordu. Müzik bile açıyordum. Yine de olmadı.Acaba farklı ilaçlar mı kullanmam gerekiyor. Nerede hata yapıyor olabilirim.
kuşların ilk kuluçkaları ise böyle bir durum olabilir, kuşlar daha sonraki çiftleşmelerinde tecrübe kazanırlar, ayrıca tüneklerin tahta olmasına ve hareket etmemesine dikkat edin, kuşlara çimlenmiş buğday ucu verin, tüm bunlara rağmen halen yumurtalar döllenmiyor ise erkek kısır olabilir, 3-4 kuluçka sonra yavru alamazsanız erkeği değiştirin...