Neyin Belirtisi?

Mehmet HANÇER

Üyemiz
Adı
Mehmet
Soyadı
Hançer
Arkadaşlar ben şunu sormak istiyorum. 1 takımımın dişisi 2 aydır bende bu zaman içinde hep beklemedeydim. Şimdi son 2 haftadır yuvaya girmeye başladı ama nadir ve kısa süreli giriyor. Son 1 haftadırda acayip şekilde mürekkep balığı kemiği yiyor. Ama hiç çiftleşme görmedim.(Olsa illaki görürdüm) Şimdi mürekkep balığı kemiğine bu kadar ilgi göstermesi çiftleşme başlayacak anlamınamı geliyor. yoksa yumurtluyacak anlamınamı

salihh

Uzman Üyemiz
Adı
salih
Soyadı
özkan
yavaş yavaş belirtiler başlamış. Biraz sabredin yumurtalayacaklardır.

Mehmet HANÇER

Üyemiz
Adı
Mehmet
Soyadı
Hançer
Şimdi arkadaşlar yumurtlama belirtisi diye biliyorum bende tamam ama çiftleşmeden nasıl yumurtlucaklar o kısmını anlamadım :)

ebubünyamin

Uzman Üyemiz
Adı
Abdullah
Soyadı
Ademoğlu
Mehmet HANÇER' Alıntı:
Şimdi arkadaşlar yumurtlama belirtisi diye biliyorum bende tamam ama çiftleşmeden nasıl yumurtlucaklar o kısmını anlamadım :)
24 saat kesintisiz kuşları izlememiştir sahibi sanırım :)

salihh

Uzman Üyemiz
Adı
salih
Soyadı
özkan
Mehmet HANÇER' Alıntı:
sizin görmediğiniz zamanlarda çiftleşebilirler özellikle sabah erken saatlerde. kızışma belirtileri başlamış ama şuan an çiftleşme olmayabilir. benim çiftleri çiftleştiklerini görmüyorum ama yavru alıyorum. sizin görmeniz şart değil.

Mehmet HANÇER

Üyemiz
Adı
Mehmet
Soyadı
Hançer
24 saat olmasada heralde denk gelirdim birine :) sonuçta 1 kerede bırakmıyolar günde heralde :) Yorumlar için teşekkürler arkadaşlar bekleyelim görelim