yusufyalçınkaya Takipçi Üyemiz Katılım 1 May 2011 Mesajlar 172 Konum ankara-keçiören Adı yusuf Soyadı yalçınkaya 29 Eki 2013 #1 Merhaba üstadlar.. Niğde de muhabbet kuşu üretici veya hobi olarak besleyen kişiler var mı acaba ?
E Erman Sayın Uzman Üyemiz Katılım 26 Nis 2013 Mesajlar 274 Konum NİĞDE 29 Eki 2013 #2 he varmiş ne olmuş
A ads Yeni Üyemiz Katılım 19 Eyl 2013 Mesajlar 10 Konum niğde Adı arda Soyadı yılmaz 29 Eki 2013 #3 önceden üretim yapıyordum niğde ye taşınınca hobiye dönüştü
yusufyalçınkaya Takipçi Üyemiz Katılım 1 May 2011 Mesajlar 172 Konum ankara-keçiören Adı yusuf Soyadı yalçınkaya 29 Eki 2013 #4 Bende niğde de okuyorum da bazı durumlarda danışmak istiyordum o yüzden bir sorayım dedim..
K karahanuzun Uzman Üyemiz Katılım 20 Ocak 2011 Mesajlar 2,050 Konum İZMİT Adı Karahan Soyadı UZUN 29 Eki 2013 #5 Erman SAYIN' Alıntı: he varmiş ne olmuş Genişletmek için tıkla ... smileki smileki smileki smileki smileki smileki
Erman SAYIN' Alıntı: he varmiş ne olmuş Genişletmek için tıkla ... smileki smileki smileki smileki smileki smileki
A ads Yeni Üyemiz Katılım 19 Eyl 2013 Mesajlar 10 Konum niğde Adı arda Soyadı yılmaz 31 Eki 2013 #6 yardımcı olurum kardeş bu hafta sonu şehir dışına çıkacam ondan önce bi soracagın varsa çarşıda falan buluşup konuşabiliriz
yardımcı olurum kardeş bu hafta sonu şehir dışına çıkacam ondan önce bi soracagın varsa çarşıda falan buluşup konuşabiliriz
yusufyalçınkaya Takipçi Üyemiz Katılım 1 May 2011 Mesajlar 172 Konum ankara-keçiören Adı yusuf Soyadı yalçınkaya 3 Kas 2013 #7 Hocam teşekkür ederim mesajınızı daha yeni gördüm.. Özelden konuşalım hocam müsait oldugunuz bir zaman.. Teşekkür ederim ilgi ve alakanız için..
Hocam teşekkür ederim mesajınızı daha yeni gördüm.. Özelden konuşalım hocam müsait oldugunuz bir zaman.. Teşekkür ederim ilgi ve alakanız için..