E emula85 Üyemiz Katılım 29 Ocak 2011 Mesajlar 48 Konum Niğde / Ulukışla Adı Emin Soyadı Bey 25 Mar 2014 #21 Cem Bey hayırlı üretimler. Bende Nigdedeyim.Erman hocam birlikte gidelim Cem hocami ziyarete. Unutma bizi
Cem Bey hayırlı üretimler. Bende Nigdedeyim.Erman hocam birlikte gidelim Cem hocami ziyarete. Unutma bizi
A A.Cem DÜZGÜN Üyemiz Katılım 16 Şub 2014 Mesajlar 26 Konum Niğde Adı cem Soyadı düzgün 25 Mar 2014 #22 Beklerim emin hocam sizin tukkan nerdeydi ?
E emula85 Üyemiz Katılım 29 Ocak 2011 Mesajlar 48 Konum Niğde / Ulukışla Adı Emin Soyadı Bey 26 Mar 2014 #23 Benim Tükkan şimdi Ulukışla da. beklerim her zaman.
E Erman Sayın Uzman Üyemiz Katılım 26 Nis 2013 Mesajlar 274 Konum NİĞDE 26 Mar 2014 #24 A.Cem DÜZGÜN' Alıntı: tabiki erman bey beklerim. sizinde üretimhanenizin resimlerini görmüştüm. sattınız mı hint bülbüllerini ? Genişletmek için tıkla ... evet siteden oktay aykut abimize sattım. Emin BEY' Alıntı: Cem Bey hayırlı üretimler. Bende Nigdedeyim.Erman hocam birlikte gidelim Cem hocami ziyarete. Unutma bizi Genişletmek için tıkla ... tamam üstad beraber gidelim haberleşelim.naptın üretimhane ne durumda.
A.Cem DÜZGÜN' Alıntı: tabiki erman bey beklerim. sizinde üretimhanenizin resimlerini görmüştüm. sattınız mı hint bülbüllerini ? Genişletmek için tıkla ... evet siteden oktay aykut abimize sattım. Emin BEY' Alıntı: Cem Bey hayırlı üretimler. Bende Nigdedeyim.Erman hocam birlikte gidelim Cem hocami ziyarete. Unutma bizi Genişletmek için tıkla ... tamam üstad beraber gidelim haberleşelim.naptın üretimhane ne durumda.
E emula85 Üyemiz Katılım 29 Ocak 2011 Mesajlar 48 Konum Niğde / Ulukışla Adı Emin Soyadı Bey 26 Mar 2014 #25 Üretimhane tamamlandı, siz değerli üreticilerin ziyaretini bekliyor.) resimlerini yakında paylaşırım.
Üretimhane tamamlandı, siz değerli üreticilerin ziyaretini bekliyor.) resimlerini yakında paylaşırım.
E Erman Sayın Uzman Üyemiz Katılım 26 Nis 2013 Mesajlar 274 Konum NİĞDE 26 Mar 2014 #26 Emin BEY' Alıntı: Üretimhane tamamlandı, siz değerli üreticilerin ziyaretini bekliyor.) resimlerini yakında paylaşırım. Genişletmek için tıkla ... hayırlı uğurlu olsun. gelmeye çalışacam inşallah bekliyoruz resimleri
Emin BEY' Alıntı: Üretimhane tamamlandı, siz değerli üreticilerin ziyaretini bekliyor.) resimlerini yakında paylaşırım. Genişletmek için tıkla ... hayırlı uğurlu olsun. gelmeye çalışacam inşallah bekliyoruz resimleri