Nihayet Bismillah Dedik - 1

Erkan ARSLAN

Takipçi Üyemiz
Adı
Erkan
Soyadı
ARSLAN
Daha önce bu linkteki ( http://www.muhabbetkusuureticileri.org/index.php/topic,19474.0.html ) konuda sizlerle paylaşmış olduğum üretimhanemin ilk meyvelerini hayırlısı ile almaya başladım.

Bu aşamada tekrardan Sezgin ANIL ve site üzerinde bilgi paylaşımlarını esirgemeyen siz dostlarıma teşekkürü borç bilerek huzurunuzda şahsıma katkısı olan sizlere ayrı ayrı teşekkür ederim.

Maşallahınızı Esirgemezseniz Sevinirim.

2 Nolu Show Çiftim

Bunlarda Bücürükler - Doluluk Oranı 4/3 = % 75

efekan_altun

Uzman Üyemiz
Adı
rasim efekan
Soyadı
altun
Hadi hayırlı olsun. İnşallah devamı daha çok ve doluluk oranı %100 oranında olur.

Erkan ARSLAN

Takipçi Üyemiz
Adı
Erkan
Soyadı
ARSLAN
R.Efekan ALTUN.' Alıntı:
Hadi hayırlı olsun. İnşallah devamı daha çok ve doluluk oranı %100 oranında olur.

Teşekkürler Rasim, Kuşların ilk Eş Tutma Aşaması Olduğundandır Sanırım Oranlar Bu Seviyede Şimdilik Sonraki Batımlarında Muhakkak Gelişim Göstereceklerdir Diye Düşünüyorum Umarım Yanılmam...  :)  ;)

Erkan ARSLAN

Takipçi Üyemiz
Adı
Erkan
Soyadı
ARSLAN

harunavci.07

Takipçi Üyemiz
Adı
Harun
Soyadı
Avcı
. . . M A Ş A L L A H . . . Hadi Hayırlı Olsun. İnşallah Kuşlarınız O Kadar Çoğal Ki Koyacak Yer Bulamazsınız. . .  rotfl

Erkan ARSLAN

Takipçi Üyemiz
Adı
Erkan
Soyadı
ARSLAN
Harun AVCI' Alıntı:
. . . M A Ş A L L A H . . . Hadi Hayırlı Olsun. İnşallah Kuşlarınız O Kadar Çoğal Ki Koyacak Yer Bulamazsınız. . .  rotfl
Eyvallah Harun Hocam.  prayYalnız Övdünmü Sövdünmü Anlayamadım...  scared

F

fenerbahçeli

Guest
Maşallah benim jumbolarda çiftleşmeye başladı inşallah hepsi dolu çıkar bidakine.