Nihayet yavrular çıktı ve 1 soru

mytheron

Uzman Üyemiz
Adı
mustafa
Soyadı
karakaya
Merhaba,sonunda yumurtalardan 2 tane çıktı diğerleride bugün yarın çıkar inşallah.Yanlız ilk defa yavru aldığımdan günde 2 kere kontrol ediyorum varmı bir sıkıntı diye.Yavrulardan birinin poposunda dışkı yapışmış ama sorun olurmu  yada bir müdahalede bulunmalımıyım?
daha 3-4 günlükler,anası babası girip oturuyor yanlarında,temizlermi kendileri?

efekan_altun

Uzman Üyemiz
Adı
rasim efekan
Soyadı
altun
abi sen temizle istersen ama bir sorun olmaz zaten yuvalığın içini batıracaklar onlar :D

mytheron

Uzman Üyemiz
Adı
mustafa
Soyadı
karakaya
Yavrunun poposunumu temizliyeyim doğrumu anladım?Pek ellemek istemiyorum açıkcası bir zararı olmayacaksa yavrulara.Rahatsız edipte anası babası sonra dışarı atıp bakmamazlık etmesinler diye düşünüyorum,bilemiyorum nekadar doğruyum
R.Efekan ALTUN.' Alıntı:
abi sen temizle istersen ama bir sorun olmaz zaten yuvalığın içini batıracaklar onlar :D

efekan_altun

Uzman Üyemiz
Adı
rasim efekan
Soyadı
altun
abi sen bilirsin istersen temizle ama bn olsam temizlerim o kadardan rahatsız olmazlar yavru sonuçta yumurta olsa neyse

karahanuzun

Uzman Üyemiz
Adı
Karahan
Soyadı
UZUN
bence dokunma pekfazla zaman zaman kontrol et ebebeynleri sıkıntıya sokarsan durum değişir......bes gunde  bir  bak  ölen varmı gibisinden pek fazla  kırlı gorduklerini  temizle yeter  yani haftada  bi gün....geriside mama  vitamini  eksik etme kardeşim.....

mytheron

Uzman Üyemiz
Adı
mustafa
Soyadı
karakaya
teşekkür ederim arkadaşlar yardımcı olduğunuz için.en iyisi ellemiyimde ilk tecrübem hüsranla bitmesin,arada1 bakarım terslik olup olmadıgına,dışkı problem oluşturursa temizlerim artık

Kadir Arslan

Takipçi Üyemiz
Adı
Erol
Soyadı
Arslan
Karahan UZUN.' Alıntı:
bence dokunma pekfazla zaman zaman kontrol et ebebeynleri sıkıntıya sokarsan durum değişir......bes gunde  bir  bak  ölen varmı gibisinden pek fazla  kırlı gorduklerini  temizle yeter  yani haftada  bi gün....geriside mama  vitamini  eksik etme kardeşim.....
+1

alibeyk

Uzman Üyemiz
Adı
mert
Soyadı
aydın
yavrular çıkmaya başladığında günde bir defa yuvayı kontrol etmek iyidir ve bir sıkıntısı olmaz,
yanlız yuvanın kapağını pat diye aniden açma...