Nihayet Yumurtalar Gelmeye Başladı (ama boş çıktı)

• Konbuyu başlatan elaziz2316
  • Başlangıç tarihi
E

elaziz2316

Guest
    Aşağıdaki çiftim nihayet yumurtladı. 10-12.06.2011 tarihlerinde 2 adet yumurta yaptılar. Bakalım inşallah boş çıkmaz ve yavrularını da güzelce büyütürler. Dişinin ilk kuluçkası. Acaba kaç yumurta yapacak?  :-[  Doluluk oranı ne olacak? Benim gibi yumurta bekleyen diğer arkadaşlarda tez zamanda ve bol bol yumurta alırlar inşallah. Bir de yavruların ne renk geleceklerini çok merak ediyorum. Herşeyin hayırlısı tabiki. Sağlıkları yerinde olsun yeter.

cankarakoch

Uzman Üyemiz
Adı
Can
Soyadı
KARAKOÇ
hayırlı olsun.sen kuşlarına nekadar iyi bakarsan o kadar iyi netice alırsın.

erdem

Takipçi Üyemiz
Adı
ERDEM
Soyadı
ADALETSEVER
Hayırlısı olsun ismail abi inşaALLAH yumurtalar dolu çıkar anneside yavrularına sağlıklı bir şekilde bakar temennisinde bulunuyorum darısı diğer bekleyen arkadaşların başına.

tk015677

Yeni Üyemiz
Adı
HÜSEYİN ONUR
Soyadı
ESMER
herşey kalbince olur inşallah, sağlıklı yavrular alırsın

ozgrdmkc

Takipçi Üyemiz
Adı
Özgür
Soyadı
Damkacı
Gözün aydın kardeşim umarım sağlıklı ve bol yavrular alırsın kuşların çok güzel..

BERRAK

Yeni Üyemiz
Adı
berrak
Soyadı
yetişgen
benimde dişi yumurtlamış ama yuvalıga degil kafesebende aldım yuvalıga koydum ama 3 gün oldu yatmıyor ikinci yumurtada yok bunları yeni degiştirmiştim acaba kuşçu beni  aldattımı ne olur bana yardımcı olun

E

elaziz2316

Guest
BERRAK' Alıntı:
benimde dişi yumurtlamış ama yuvalıga degil kafesebende aldım yuvalıga koydum ama 3 gün oldu yatmıyor ikinci yumurtada yok bunları yeni degiştirmiştim acaba kuşçu beni  aldattımı ne olur bana yardımcı olun
    Berrak hanım, öncelikle aramıza hoşgeldiniz. Kuşlarınızın resimlerini ekleme imkanınız var ise sitedeki usta üyelerimiz, kuşlarınız hakkında gereken bilgilendirmeyi size yapacaklardır.

E

elaziz2316

Guest
hilmi akyldız' Alıntı:
ismail kardeş gözün aydın bunu ıslatalım ;) ;)
    Hayırlısıyla yavrular çıksın (çıkmasa da yaparız). Patlatırız bir çiğköfte organizasyonu.

BERRAK

Yeni Üyemiz
Adı
berrak
Soyadı
yetişgen
resimlerim yok ama ne yapcagımıda bilmiyorum biribana yardımcı olsun lütfen bugün ilk yumurtadan sonra dördüncü gün ikinci yumurta yok.........

E

elaziz2316

Guest
    Resim olsaydı iyi olurdu. Çünkü resim olmadan ancak olasılıkları söyleyebiliriz. O da birsürü cevap olur. Net birşeyler söyleyebilmek için ya buraya resimlerini ekleyeceksiniz. Ya da bu işten anlayan birisine kuşlarınızı göstereceksiniz. Maalesef bu işin başka yolu yok. İzmir'den katılan birçok arkadaşımız var. İlla ki birisi size yardımcı olacaktır. Bence kuşları görmeden konuşmak doğru olmaz.

İki kuşunuzda dişi olabilir,
Kızgınlık yumurtası olabilir,
İkinci yumurtayı yapıp yemiş olabilirler,
Size gelmeden yumurtkamaya başlamış olup, sizde de son yumurtayı yapmış olabilir,
vs.vs.

İnanın bu şekilde bir sürü yorum yapılabilir.

BERRAK

Yeni Üyemiz
Adı
berrak
Soyadı
yetişgen
ben bunları üreticiden aldım arkası şişti takas yaptık yani bugün yarın yapcak yumurta dedi geçen hafta pazar aldım geçen perşembe yaptı ama kafesin içine yaptı düşürdümü artık bilmiyom sürekli kontrol ediyodum  acaba ondanmı kafese yaptı perşembeden sonra yapmadı bidaha ilk yumurta duruyo öyle yuvalıga koydum ama yatmıyor ne yapayım